Miért imádnak úgy dicsekedni az emberek a facebookon?
Jeee en azt hittem azett van a fesz, hogy konnyebben tartsam a kapcsolatot az "ismeroseimmel" (rokon, barat, munkatars, iskolatars) - sokan kozuluk tolem messze vagy nagyon messze vannak. Arra ninc sidom, hogy egyesevel megirjam nekik cseten vagy felhivjam oket (köremailt mar nem olyan divat irni), hogy peldaul vegre leadtam a rhadt szakdogam es mennyire orulok ennek, vagy vegre megvan a diplomam, amiert 5@6 evig tepertem es vegre itt van ezzel egyutt a munkabaallas kezdete is es vegre igazi felnott vagyok. De anyukakent is mondom, hogy neha jo tudatni az ismeroseimmel, hogy jeee a gyerek mar ovis, elballagott az ovibol epp mar iskolaba megy vagy hu de szep tengerparton, hegyen, horgasztonal akarhol nyaralok vagy csak szeretek fotozni es hu de jo lett ez a salatafoto.
Szoval en nem dicsekvesbol, hanem azert, mert jo hogy igy aki akar tajekozodhat arrol hol tartok az eletemben osztok meg kepeket. (Nincs is csak epp cserebe annyi ismerosom, akiket ez vagy tenyleg erdekel csak egy szam hogy erzekeltessem: van 150 ismerosom ha posztolok "dicsekvos" kepet akkor 130 lajkolja....)
Persze van olyan, amikor tenyleg inkabb dicsekeni akarok, de az nem verkomoly. Amolyan polgapukkasztasnak szanom pl. a beultem a mekibe es nagy sajt menut eszek fotot vagy a na hu ebbena kavezobanis ittam egy kavet fotokat.
Aki nem akar nem kovet es nem tetszikkel.
Es olyano is vannak, aki mindezt ugyanigy gondoljak es olyanok is akik tenyleg dicsekesni akarnak, szeretnenek pozitiv visszajelzest. Es még abban sincs semmi elitelnivalo.
Az egy teljesen mas kategria, ha tenyleg minden szirsza.rol kirak valaki kepet, de azok alapbo.olyanok szoban is olyanok lennenek ha a munjazarsad az jonne be ugy reggel oh nezzetek mar az uj serom eskepzeljetek az en kicsikem szin otos es a tanarno azt mondta, hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!