Miért imádnak úgy dicsekedni az emberek a facebookon?
Az, hogy az emberek figyelmet akarnak (vagyis szeretetet) nem szánalmas! Inkább béna módon próbálnak hozzájutni... az viszont süt rólad kérdező, hogy ezen a téren te sem tudod mit hogy kell csinálni, ergo ha te ôket szánalmasnak tartod, te magad is az vagy a saját nézeted szerint, hisz nem érted a MIÉRTjét...
Így meg kicsit mókás ezt kívülről látni...
Egyébként ha elmered nekik mondani a véleményed erről, akkor már különb vagy mint ők... ha csak magadban fikázol mindenkit = az nem szánalmas?
Csak kérdezem - a te szinteden, hogy te magad minek tartod, ilyen mentalitással? ;)
Én azt mondom előbb legyen olyan JÓINDULATÚ ismerősöm aki posztolgat, mint egy olyan mint te, aki nem posztol de rossz indulatú... ;) szerinted ki kap több szeretetet?
Az én ismerőseim közül csak 1 valaki van, aki ilyen, de borítékolható volt, 20 éve megmondtam volna, mit csinálna egy ilyen dologgal, mint a facebook.
Kb a kutyájának a pnaszőrszálainak a számát nem lehet még tudni, természetesen nem követem, de néha megnézem az adatlapját(1 évben 1x) mivel csak a gyerekkori barátom volt, nagyon sokáig.
Én is kitehetnék mindent, de egyrészt lusta vagyok hozzá, másrészt meg elég nyomi dolognak tartom.
Ha nem tetszik, akkor nyugodtan kikötvetheted, én sem követek minden ismerőst.
Én is osztok meg egyébként fotókat, de nem izgat, ki mit szól hozzá, ha utazok, fotózok, ha jól sikerül egy étel, lefotózom, és van, hogy a receptet is mellé írom, hogy más is kipróbálhassa... Nekem jó érzés, akinek nem tetszik, az meg nem kell ám, hogy kövessen, senkit nem kérek számon ezért.
Nem az A gáz hogy az emberek posztolnak az életükből képeket, hanem hogy olyan ismerőseid vannak akiket nem szeretsz...
én sem posztolok soha, de nem tudnék másokról ilyen utálattal beszélni csak mert nem azt csinálja amit én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!