Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért imádnak úgy dicsekedni...

Miért imádnak úgy dicsekedni az emberek a facebookon?

Figyelt kérdés
Olyan szánalmas, amikor kiraknak képeket az elkészült szakdolgozatukról, a diplomájukról, a gyerekük év végi bizonyítványáról, az elkészített vasárnapi ebédről, a megsütött süteményről. Annyira visszatetsző és nevetséges, kifejezetten gyerekes ez a viselkedés.

2018. aug. 3. 22:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
#10: Ezzel en is így vagyok, van rólam egy profilkep es annyi. Ettől viszont meg nem varom el, hogy mindenki ilyen legyen es kicsit sem érdekel, vagy zavar, ha mások meg sorozatban rakjak ki a képeket. Végülis, szívük joga.
2018. aug. 4. 02:00
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

Az, hogy az emberek figyelmet akarnak (vagyis szeretetet) nem szánalmas! Inkább béna módon próbálnak hozzájutni... az viszont süt rólad kérdező, hogy ezen a téren te sem tudod mit hogy kell csinálni, ergo ha te ôket szánalmasnak tartod, te magad is az vagy a saját nézeted szerint, hisz nem érted a MIÉRTjét...

Így meg kicsit mókás ezt kívülről látni...

2018. aug. 4. 05:54
 13/22 anonim ***** válasza:
44%

Egyébként ha elmered nekik mondani a véleményed erről, akkor már különb vagy mint ők... ha csak magadban fikázol mindenkit = az nem szánalmas?

Csak kérdezem - a te szinteden, hogy te magad minek tartod, ilyen mentalitással? ;)

Én azt mondom előbb legyen olyan JÓINDULATÚ ismerősöm aki posztolgat, mint egy olyan mint te, aki nem posztol de rossz indulatú... ;) szerinted ki kap több szeretetet?

2018. aug. 4. 05:57
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Mert ott tudnak gyerekesek lenni, nem ellenőrzi senki őket, hogy igaz-hamis-e az, amit közül. "Jobb" egy álomvilágban élni.
2018. aug. 4. 06:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én ismerőseim közül csak 1 valaki van, aki ilyen, de borítékolható volt, 20 éve megmondtam volna, mit csinálna egy ilyen dologgal, mint a facebook.

Kb a kutyájának a pnaszőrszálainak a számát nem lehet még tudni, természetesen nem követem, de néha megnézem az adatlapját(1 évben 1x) mivel csak a gyerekkori barátom volt, nagyon sokáig.

Én is kitehetnék mindent, de egyrészt lusta vagyok hozzá, másrészt meg elég nyomi dolognak tartom.

2018. aug. 4. 07:25
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Bevallom a frankót,én szoktam kitenni magamról pl strandon bikinis,nyaralós képet. Szoktam kitenni milyen jót főztem,meg néha azt,hogy milyen boldog vagyok. De nem azért,mert feltünési viszketegségem van. Hanem,hogy unokanővéremet hergeljem. Mielőtt bárki a pokolra kívánna,elmondom miért teszem.. Mert ő gyerekkoromtól féltékeny rám ,sokszor keresztbetett, lelkileg zsarolt stb... Féltékeny rám,mert én csinos vagyok,ő meg egy dagadt koca. Ezzel baj nem lenne ha nem lenne romlott aljadék. Egyszer derékig érő hajam volt,kértem tőle,hogy vagjon picit belőle,az meg levágta vállig ... Na visszatérve nekem ezekből elegem lett és már csak azért is megmutatom hogy ő hozzám képes egy nagy 0! 23L
2018. aug. 4. 09:28
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó vagyok, hozzáteszem sokan tényleg azért posztolnak valamit,hogy másikat hergeljenek hogy nekik milyen jó.
2018. aug. 4. 09:29
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen mindegy, 100 éven belül mind halott lesz.
2018. aug. 4. 10:46
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

Ha nem tetszik, akkor nyugodtan kikötvetheted, én sem követek minden ismerőst.

Én is osztok meg egyébként fotókat, de nem izgat, ki mit szól hozzá, ha utazok, fotózok, ha jól sikerül egy étel, lefotózom, és van, hogy a receptet is mellé írom, hogy más is kipróbálhassa... Nekem jó érzés, akinek nem tetszik, az meg nem kell ám, hogy kövessen, senkit nem kérek számon ezért.

2018. aug. 4. 16:50
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem az A gáz hogy az emberek posztolnak az életükből képeket, hanem hogy olyan ismerőseid vannak akiket nem szeretsz...

én sem posztolok soha, de nem tudnék másokról ilyen utálattal beszélni csak mert nem azt csinálja amit én...

2019. febr. 28. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!