Hogy felejtsek el valakit, aki csak fájdalmat okoz?
Figyelt kérdés
Éveken át szenvedtem miatta, mert hiába érdekelt, egyszerűen nem történt semmi. Majd összejött egy cicababával, ami végképp összetört. Nem vagyok az az üresfejű, önmagát és a testét mutogató nő. Adok magamra, de nem szeretem azt, ha nevetnek rajtam, hogy hogy nézek ki. Sokáig csitultak az érzelmek, mert nem láttam, nem hallottam róla semmit, de tagja egy kisebb fuvózenekarnak és bejelölt facebookon. Azóta sokszor azon kapom magam, hogy fenm van vagy sem, mivel ő csinálta és használja azt a facebookot. Néha látom is őlet együtt, de úgy érzem, hogy nem szerelemből van a csajjal, viszont én meg már nem szeretnék tőle akkor se semmit, ha szétmennének, mert annyit csalódtam már benne.
Hogy felejtsek? Mióta ismerem senki nem fogott meg
2018. aug. 3. 09:02
1/1 anonim válasza:
Töröld facebook-ról, aztán keress másik srácot, olyat, akivel kialakulhat kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!