Azt mondták, hogy hasonlítok Sheldon Cooperre, aki nem tudom milyen sorozatban szerepel. Most akkor ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Megnéztem a fazont és elég csúnyának találom. Nem tudom, én nem ismerek magamra benne, külső visszajelzések alapján sem voltam eddig rossz pasi.
Ha tényleg úgy nézek ki, többet én lányhoz nem szólok...
2018. júl. 31. 22:40
11/20 anonim válasza:
Ne depizz be emiatt legyen ez a szexepiled.. ha nincs gond lanyoknal akkor meg minek ragod magad rajta?! Szerintem se rossz pasi ha jo dumad van melle nekem bejonne..
12/20 A kérdező kommentje:
Nem lesz semmilyen epilem. Miért nem Brad Pitthez hasonlítgatnak? :))
Igazatok van, míg tetszem a nem is akármilyen lányoknak addig k*rvára nem érdekel.
2018. júl. 31. 23:32
13/20 anonim válasza:
Szerintem Sheldon cuki. Nem néz ki rosszul, úgyhogy akár dicséretnek is vehetnéd. Amúgy nem kell törődni vele, mégha ez tény is, hogy hasonlítasz rá.
15/20 A kérdező kommentje:
Mindegy, elég is volt.
Már megbántam, hogy kiírtam ezt a kérdést. Több választ nem kérek mert akarok aludni is.
Azért köszönöm annak aki időt szánt rá.
2018. júl. 31. 23:37
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem néz ki rosszul a színész, aki Sheldont játssza, úgyhogy nem kell itt bedepizni ettől! Amúgy is örülj, hogy a külsejével hasonlítottak össze, nem a jellemével, mivel egy csodabogarat játszik.
18/20 anonim válasza:
Mutass képet, kíváncsi vagyok :D
20/20 acelsziv válasza:
Egy kolléganőm mesélt a pasijáról - azóta szakítottak.
Én elkezdtem röhögni és közöltem vele: Nemed nem pasid van, hanem Sheldonod :D
Ő is felröhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!