Ha azt momdták hasonlítok Jack Sparowra, az pozitív vagy negatív? Hogy érthették?
Figyelt kérdés
(Nem vagyok alkoholista)
A lényeg az, hogy a suliban beszélgettünk, hogy ki melyik filmes karakter lenne, és nálam szinte azonnál rávágták, hogy Jack Sparrow
2018. jan. 25. 21:40
1/8 obione válasza:
hatalmas arc mindenki kedvence csajok odaig vannak erte. szerintem orulj
2/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2018. jan. 25. 21:47
4/8 anonim válasza:
Nem külső vonásokra értették? Nézd meg, hogy külsőre hasonlítotok-e; ha ennyire egyöntetűen mindenkinek őt juttatod eszébe. Vagy pl nemtom esetleg ilyen lazásabb, linkesebb fajta? Ilyen könnyedebben veszi a dolgokat, de össze is jönnek neki a dolgai? Vagy szereted a kalandot, vagy incselkedést? Vagy valami kalózvonásaid vannak? Vagy pl szemtelen, pimasz viccesen időnként? Vagy vezető személyiség vagy? Vagy esetleg szereted a csillogó dolgokat, kiegészítőket, mint ékszerek? Amúgy számomra Jack egy szerethető karakter. Régen láttam a filmet, de így maradt meg bennem, hogy Jack -mindene ellenére(?) - egy szerethető figura. Ezt a mindene ellenérét nem tudom. Mert végülis sokan nem szeretik biztos, mert kalóz, és a kalózok átugrálnak a mesékben, filmekben más hajókra, és kifosztják őket:S:D Tehát lehet, hogy pl adott esetben valakinek a számára, illetve sokak számára idegesítő tulajdonságokkal rendelkezel; de mindezek ellenére is még szerethető vagy. :) Amúgy Jack engem nem idegesített. Úgy maradt meg bennem, hogy komálom. :)
5/8 anonim válasza:
jack sparow egy keith richards karikatúra.
ő meg arról híres,hogy mindig úgy be volt állva,hogy mindenki röhögött rajta milyen szinten kész van.
de lehet hogy csak raszta hajad van és ezért jutsz róla az eszükbe.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy hasonlítok rá külsőre
2018. jan. 26. 07:53
7/8 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy a lányok mi a tarisznyarákot szeretnek egy totál idegesítő, feltűnési viszketegségben szenvedő rasztafári kalózutánzatban, aki úgy beszél mint egy látensbu_zi.
8/8 A kérdező kommentje:
Ha ez megnyugtat kedves utolsó, én nem vagyok nagy rajongója
2018. jan. 26. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!