Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi brutálisan...

Miért van ennyi brutálisan elhízott ember az országban?

Figyelt kérdés

Az hogy van hogy rengetegen 30-40-50 kiló túlsúllyal "élnek", és a magyarok többsége úgy néz ki mint a tele..... zokni? Felnőtt - papíron - értelmes emberek nem fogják fel hogy ez hosszútávon mennyire nem lesz jó?

Aztán nyilván 99%-ban nem Ők a lusták, igénytelenek, akaratgyengék hanem a genetika, betegség tehet mindenről.

2018. júl. 31. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%

drágábbak? ey alma vagy banán hol drága? napi 30 perc mozgás hol drága? kifogás kifogás..

aki tényleg szegény az ponthogy csontsovány

és ne mondja nekem senki hogy a kenyér önmagában hizlaló.. ha pénz hizlaló kenetekre akkormeg lenne zöldségre is.

a rizs meg.. az ázsiaiak is azt eszik japánban és kinában is mág se hiznak el tőle.. akkor hogy is van ez?

2018. aug. 1. 09:11
 12/20 anonim ***** válasza:
44%

10-es kifogàs.

Mondom bagóra,piàra meg a tecskó gazdasàgos moslèkokra van pènz?

Ehelyett megvennè a csirkemellett,zöldsèget ès jobban is kijön.

Le kellene tennina sörikèt meg a cigit,ès tàdàm.

A magyar egy tohonya lusta nèpsèg,el van a fosban,beletörődik csak mozdulni ne kelljen.

Aztàn megy a rinya,hogy nem kellenek senkinek a pàrjuk kidobta.

2018. aug. 1. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Rendszeresen sportolok. Futok, úszok, bringázok. Mindennap (!) van valamelyik.

De hiaba sportolok, szerezek enni. Imadom a pacaltól kezdve a gyorskajákon át mindent, kolbasz fehérkenyérrel, és nem vagyok hajlandó lemondani róla, hogy salátákat egyek.....

Na nekem ezért van túlsúlyom.

180cm/97kg

2018. aug. 1. 09:47
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
utolsó nem is kell, lényeg a mérték. sportemberként tarthatnál azért.
2018. aug. 1. 11:40
 15/20 anonim ***** válasza:
7%
Köszönöm! Nekem a mérték az amennyi jól esik, egy falattal sem több!
2018. aug. 1. 11:56
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

Az előzőek szerintem már teljesen jól megválaszolták ezt a kérdés.

A lustaság, trehányság, és nemtörődömség az oka, de egyszerűbb mindezt a "genetikára" fogni.

A leggyakoribb kifogások:

- Nincs pénzem edzőteremre: edzz otthon! Ma már millió letölthető edzésterv és videó van a neten, amikhez SEMMI eszközre nincs szükség. Probléma megoldva.

- Nincs időm edzeni: megint csak az előzőt tudom javasolni. Edzz otthon! A legtöbb ilyen edzős videó 15 és 40 perc közt van. Akinek naponta (vagy legalább hetente 3x) nincs ennyi szabadideje, az hazudik. Ha van időd munka után ledögleni a tv elé nézni a sok szennyet, vagy görgetni a Fb idővonalat, akkor ehelyett akár edzhetnél is. Probléma megoldva.

- Nincs pénzem az egészséges ételekre: A speciális hozzávalók és étrendkiegészítők drágák, ez tény. De nem kell neked minden nap lazacot enni, meg fehérje skahe-et inni. Minimális változtatásokkal is el tudsz érni eredményt. Pl. tegyük fel rántott hús az ebéd, hozzá sült krumpli, meg saláta. Szedj egy kisebb darab húst, maximum pár szem krumplit (de akár el is hagyhatod), és a tányérod fele legyen salátával teli. Máris sokkal egészségesebb és kevesebb kalóriát tartalmaz. Aztán hagyd el a kenyeret pl a főzelékek mellől, edd csak üresen. Ezek tényleg apróságok, amik semmilyen többletköltséggel nem járnak, de mégis változik az étrend. Egyébként én a kalóriaszámolós diétával fogytam le, ahol mindent ettem, csak mértékkel. De az is igaz, amiket írtak, hogy akinek van pénze cigire, piára, meg egyéb haszontalan dolgokra, annak ugyanúgy van minőségi kajára is. Kóla meg chips helyett vegyél ásványvizet meg zöldséget. Probléma megoldva.

- Úgysem tudok végigcsinálni egy edzést, mert hamar elfáradok, nekem nem való ez: ja hát persze, ha rögtön a maratont akarod lefutni 100 kilósan, akkor ne is csodálkozz. De ha fokozatosan terheled magad, mindig olyan edzel amit végig tudsz csinálni, de közben azért elfáradsz, akkor az sikerélményt ad, ami motiválni fog a továbbiakban. Probléma megoldva.

- Nincs kedvem edzeni: te legalább őszinte vagy. Először a gondolkodásodon változtass, ne pedig siránkozz, hogy dagadt vagy. Probléma megoldva.

Egy szónak is száz a vége, szerintem az elhízottak 99%-a bizony saját hibájából hízott el, és le tudna fogyni, ha akarna, és persze tenne érte. De nyilván könnyebb 30 kiló túlsúllyal a fotelban ülve nyavalyogni, és szidni a genetikát.

2018. aug. 1. 13:27
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
ezért írtam lelki okot. amíg lelkileg nincsenek rendben addig nem fognak erőfeszitést tenni a testükért sem. Dolgozni is kényszerből dolgozik a többség.. ha nem járna pénz érte kb csak ülnének egésznap.
2018. aug. 1. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
7%

A lelki okokat a selejtes kérdezőnél és a hozzá hasonló buta és korlátolt embereknél kell keresni. Az általánosítás pedig nem vezet sehova az is a buta emberek módszere, mint ahogy az is, hogy mások kinézetével foglalkoznak és azokat pocskondiázzák. Nem kell magyarázkodni, nem kell védekezni, hogy ki és miért lett "kövér". Teljesen mindegy, hogy ki hogyan néz ki? Lehet sovány, közepes, kövér, mindegy. Van egy jó módszer rá, ha valaki nem tetszik:ne nézd. Biztos találsz olyat aki tetszik. Javaslok egy kecskét az biztos megfelel az igényeidnek. A lényege a selejteknek CSAK AZ, hogy komoly lelki tusái vannak azoknak, akiket zavar mások kinézete, külseje. Na ez a betegeges.

Az ilyen ember bár látszólagosan másokat akar lehúzni, ez csak látszólagos, mert végeredményben saját magát húzza le a mocsárba..

Minél többször és több ilyet követsz el, annál jobban lent vagy a mélyben és csak a sötétben vergődsz. Magadnak okoztad.

Egészséges, ép elméjű ember nem gyűlölködik, nem feszkózik, nem törekszik a széthúzásra, és nem is rosszindulatú. Nem tesz különbséget emberek kinézete között, mert számára kétfajta embertípus létezik csak - teljesen függetlenül a kinézetétől, papírjaitól, titulusaitól: bőrszín, származás, iskolai végzettség, kinézetbeli különbségek ellenére - csak 2 féle embert különböztet meg: van a jóindulatú, és a rosszindulatú. E szerint sorolja a normális ember és különíti el igazgyöngyöt az ocsújától és a szeméttől. Más nem számít, csak ez.

2018. aug. 2. 02:07
 19/20 anonim ***** válasza:
63%

"nárcisztikusok..energiavámpírok.. lelketlenek, gonoszok "

"az otthoni csaladi legkor, szeretet ami nagyon fontos. A szulok egymas iranti tisztelete, boldog gyermekkor. De ameddig felnottek a hozzaszolasaikkal szidjak a masikat, addig lesznek beteg emberek. "

"Első randis kérdés: Mennyire vagy tisztában a traumáiddal, frusztációiddal, beteg és torz lényeddel, és hogyan dolgozol azon aktívan, hogy meggyógyítsd őket, mielőtt kivetítenéd rám azt a sok szart??? "

Aki lekezelni igyekszik a másikat,az éppen minuszban van: éppen ezért igyekszik növelni az elégedettsége érzetét azzal, hogy taposni próbál egyet a másikon. Ha nem azt kapja, amit próbál elérni, hanem helyette más jót, az éppúgy elég lehet a jóérzése növeléséhez, ezért esély van rá, hogy leáll. Másrészt fejlődhet a primitív személyisége: észreveheti, hogy máshogyan is jobban érezheti magát... "

" Olyan 12 éves lehettem, amikor megbámultam egy nálam nagyobb lányt, aki épp az egóját fitogtatta a köreiben. Nem tudtam róla levenni a szemem, és odajött hozzám teli torokból ordítva, a kezét rám emelve: mi van te kis hülye, mit bámulsz? Nem tudom honnan jött a mondat, de így válaszoltam: őőő, csak azt néztem, hogy milyen szép vagy. Onnantól kezdve a csapat védence lettem. Ebből is látszik, hogy mennyire ostobák. Az egójukra kell hatni, mert nagyon gyengék, és komoly kisebbségi komplexusuk van"

"A szülők nagy egót nevelnek manapság a gyerekükbe. Önzők lesznek, a másikat porig alázza. Szadistákat nevelnek. Ez a szülő felelőssége. Nagykorúvá válás után pedig az egyén felelőssége, hogy dolgozzon saját magán és, hogy ne egy kis görcsös korcs legyen aki másokat bánt".

"Az a baj vannak olyan kiélezett rossz indulatú gyerekek, és ugyanilyen felnőttek, vagyis inkább kis görcsök vagy nem is tudom minek nevezzem, akiket pont nem érdekel, ha az áldozat nem veszi fel a szekálást. Egy ilyen csapatba én is belefutottam iskolába, volt, hogy 16 évesen mentem haza sírva. Persze egy ideig lehet bírni, pár hétig hónapig, de az ilyenek évekre is szakosodnak, és néha otthon végén nyilvánosan is eltörhet a mécses. Gondolkodtam néha milyen jó lenne, ha én is bevernék, de tudtam, hogy annyit kapnék, mint egy normális emberért. De amióta dolgozom rájöttem, hogy felnőtt (akár gyerkes!) emberek, százszor rosszabbak és gyerekesebbek tudnak lenni, megmaradt korcs lényük azon a dedós szinten. De már nem érint. Amit megtanultam többségében két típus szekál, akár felnőtt akár gyerek: egyik aki bazira féltékeny, mindegy mire, valamid van ami neki nincs, tehetség, jó jegyek, jó fizetés, kinézet, egyéniség, család, bolsogság, bármi ami neki nem jutott. A másik aki mivel máshol (többségében otthon) elnyomnak, megaláznak, szekálják, az próbálja egy másik közegbe hírdetni, hogy már pedig ott ő a jani. Az ilyeneknek is borul a bili, ha az ember tudja hol kell belelépni a kicsi lelkébe. Akinek meg van jobb dolga és egészséges ember, az nem szekál másokat, ilyen egyszerű. "

"A zaklatò, szekáló, és rosszindulatú ember FÉL, ès gyenge làbakon rogyadozik az önbizalma. Épp ezèrt keres olyanokat, aki "felett" ùrnak èrezheti magàt. "

2018. aug. 2. 02:32
 20/20 anonim ***** válasza:

nem akarok személyeskedni, de a 18-as is kiválóan mutatja a jó magyar mellébeszélést és kifogáskeresést.

aztán az is igaz, amit a többiek írtak: a magyar ember abba születik bele, hogy zabál és zabál és zabál egészségtelen ételeket, mozogni alig mozog, és alapvetően nem szeret azért tenni, hogy jobb legyen az élete.

2019. júl. 24. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!