Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért bántják a nők az érzéken...

Miért bántják a nők az érzékenyebb lelkű férfiakat?

Figyelt kérdés
2018. júl. 31. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem így látom.

Van egy gyerekkori haverom aki nagyon érzékeny lelkű, és azóta sem erősödött meg. A barátnőjét én régebb óta ismerem mint ő, mert egy iskolába jártam a nőjével, és tudom hogy ő erős lelkű, és kemény is tud lenni. Amikor a haverom elsírta magát vagy ha nem is sírt de nagyon bántotta valami, meg alapból rossz volt neki, nem hogy bántotta és még inkább belerúgott hanem mellette állt, támogatta, vigasztalta. Mondjuk én is hallottam arról hogy a nők a náluk érzékenyebb férfiakat általában kihasználják vagy jobban bántják, de ezt csak hallottam, viszont nem így látom.

férfiak közül meg sajnos valóban vannak olyanok akik az érzékeny, lelkileg gyenge nőkbe csak jobban belerúgnak ha úgy tartja éppen kedvük, viszont ha mindketten hasonlóan érzékenyek akkor egymás mellett vannak minden téren.

2018. júl. 31. 16:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert van, aki élvei, hogy végre nem őt nyaggatja 8mint nőt), hanem visszaadhatja a sérelmeket valakin.
2018. júl. 31. 16:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az érzékenyebb lelkű emberek pont azért érzékenyebbek, mert mindent bántásnak vesznek.
2018. júl. 31. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!