Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi jut eszetekbe egy programoz...

Mi jut eszetekbe egy programozorol?

Figyelt kérdés
Eleg sokan lenezik ezt a szakmat szerintem, pedig az egyik legjobban kereso es itt eleg intelligens emberek dolgoznak. Raadasul szerintem erdekes is, megis a sztereotipiak miatt rossz lehet a megitelese. Lanyok, programozo fiurol mi lenne az elso velemenyetek? Illetve kinek milyen ember jut eszebe erre a szakmara gondolva?
2018. júl. 31. 12:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem feltétlen a történelemkönyvben lévő tudásra gondolok. De pl, amikor ellátogattunk Szarajevóba anno, halványlila gőze nem volt a délszláv háborúról és a körülményeiről, elkezdetem mesélni róla, az okokat, következményeket és csak lesett. Kitelepítésekről se tudott semmit. Kékfestésről sem hallott még soha életében, és még sorolhatnám. Szó sincs itt 120 nettóról, nem tudom, miért gondolod, hogy csak a vállalkozók keresnek jól. Én is fejlesztő vagyok, nem vagyok sztár de jól keresek. Férjem is informatikus, ő se vállalkozó, de jól megélünk és nem megy el minden időnk a munkára. És ha elmegyünk kirándulni, a párom körbe tudja mutatni a gyereknek az adott környéket, hogy nézd csak kisfiam, régen itt tartották a szürkemarhákat, itt a gémeskút, így meg úgy kell használni. Ez a dóm, ilyen és ilyen stílusa van, nézzük meg jobban belülről, a falfreskókat is. Vagy itt egy emlékmű egy híres költőről és el tudja mondani a gyereknek, hogy ki volt ő, mit csinált és még egy verset is el tudnak mondani együtt, amit tanult már. Szerintem ennek felbecsülhetetlen értéke van, és büszke vagyok rá, hogy nem szakbarbár a párom.
2018. júl. 31. 18:01
 22/23 A kérdező kommentje:
legyen annyi eleg szerintem, h az intelligencianak is sok fajtaja van. van akinek a logikus gondolkodasa jobb, van aki meg mondjuk nagyobb memoriaval rendelkezik, vagy ugy szamol fejben, mint senki mas.
2018. júl. 31. 18:43
 23/23 anonim ***** válasza:
75%
33%, te nagyon sötét vagy, inkább ne is írj többet, csak magadat minősíted.
2018. aug. 1. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!