Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi jut eszetekbe egy programoz...

Mi jut eszetekbe egy programozorol?

Figyelt kérdés
Eleg sokan lenezik ezt a szakmat szerintem, pedig az egyik legjobban kereso es itt eleg intelligens emberek dolgoznak. Raadasul szerintem erdekes is, megis a sztereotipiak miatt rossz lehet a megitelese. Lanyok, programozo fiurol mi lenne az elso velemenyetek? Illetve kinek milyen ember jut eszebe erre a szakmara gondolva?
2018. júl. 31. 12:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Nekem a párom programozó,szóval nincsenek előítéleteim :D Nagyon okos,intelligens,jóképű és mostmár sokat is keres. Nem kell tőlük megijedni :D
2018. júl. 31. 14:05
 12/23 anonim ***** válasza:
5 bHát ez nem igaz, amit a külsőről irsz, mert az akit én ismertem, az egy nagyon jól kinéző, nagyon tiszta, ápolt egyed volt, legalábbis akkoriban:DD
2018. júl. 31. 14:20
 13/23 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és szoftverfejlesztésben dolgozom. Jóformán csak férfi programozó kollégáim vannak, évekkel ezelőtt pedig volt egy programozó barátom is.

Senki nem nézi le őket, nem öltöznek bénán, nem szemüvegesek, nem kockák, nem elhízottak, nem forever alone-ok.

Nyilván az én szememben ők a programozók, ők jutnak eszembe.

Annyit még hozzá tennék a "legjobban kereső" meg "intelligens" megjegyzésed kapcsán, hogy a felettük dolgozó menedzser vagy akár a saleses is jobban tud keresni náluk, illetve az intelligencia kapcsán, hogy programozni tudnak és jók is benne, de azért... nem kirívó, maradjunk annyiban. :D

2018. júl. 31. 14:41
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Semmit, én is az vagyok, tök normális mindenki :D Semmi extra nincs ebben, ez is egy munka 26/N
2018. júl. 31. 15:18
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Furcsa, hogy mindenki csak a férfiakra koncentrál, pedig vannak női programozók is. Ahol én dolgozom kb. 30% nő.

Szerintem az sem igaz, hogy mindenki intelligens, aki programozó. Van köztük pár igazán sötét alak.

Lenézni viszont nem tudom miért kell bárkit is. Tippikus magyar dolog, csak az orvos, jogász aki menő, mindenki más büfészakos..

2018. júl. 31. 15:49
 16/23 A kérdező kommentje:
huh. hat megtanulni egy programnyelvet nem nagy dolog, betanult semak alapjan irni betanult alap dolgokat sem nagy dolog, pl mikor a szazadik login feluletet csinalod, de! ha valami komplikaltabb dolgot kell megcsinalni amihez antazia kell es jo logikai kepesseg, hogy az a leheto legegyszerubben es a legjobban legyen megoldva, szerintem oda kell intelligencia. :D de igen, biztos vannak koztuk sotet alakok is, en csak szeretnek majd abba dokgozni, nem vagyok az, igy nem tudhatom :D koszi a valaszokat
2018. júl. 31. 16:13
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez sem feltétlen igaz. Volt egyszer egy szuperokos expasim, már másodévesen 6 számjegyű volt a fizuja, para dolgokat fejlesztett, most saját vállalkozásban tolja, nem fogott ki rajta semmiféle bonyolult algoritmus. De pl alap történelmi és gazdasági összefüggéseket nem ismert fel, elég hiányos volt a tudása gyakorlatilag minden másban. Én erre utólag azt mondom, hogy sötét/szakbarbár. Közöttünk is vannak sík hülyék, átlagosok. Én nem vagyok szuperokos, de a szorgalmammal azért elvittem vmeddig.
2018. júl. 31. 17:00
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

,,De pl alap történelmi és gazdasági összefüggéseket nem ismert fel, elég hiányos volt a tudása gyakorlatilag minden másban. Én erre utólag azt mondom, hogy sötét/szakbarbár."

Tehát mert nem tudja mikor halt meg Hunyadi meg a sok baromságot ezért sötét?

Gratula,akkor légyszíves alapítsál céget és futtasd fel akkor,sokat érsz a történelmi tudásoddal.

Kérdezem én mit tesz hozzá a sikerhez?

Tudod a sok lexikai majomságot,és?

Jobb vállalkozó leszel,sikeresebb leszel?

Több projektet kapsz meg?

Tételesen mit tesz hozzá az életedhez hogy tudod ezt a sok jelentéktelen semmit mondó baromságot,aminek a 3/4 kamu mert most ebbe nem megyek bele de a történelem az egész egy hazugság.

Henry Fordtól egyik tárgyaláson kérdezgettek csomó baromságot,hogy bebizonyítsák ő nem érdemli meg a sikert.

Frappáns válasza ez volt:

,,Őszintén nem tudom ezekre a választ,és őszintén nem is érdekelnek,de meg vannak az emberek akiktől tudok kérdezni tudom kitől kell".

Erről ennyit,aki mindent tud az semmit sem tud.

Gazdasági összefüggéseket hidd el tudja sőt soft skillekben is a volt párod ott van,mert nem 7 számjegyű a mostani fizuja hanem 8,ő naponta keres annyit mint a sok ,,nagyokos".

2018. júl. 31. 17:29
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
Hát nézd utolsó, szerintem igenis sötét az az ember aki nincs tisztában az alap világtörténelemmel, saját régiójának a történelmével, kultúrájával, irodalmával. Csomó viccet nem ért pl, illetve csak néz bambán, ha meg akarok vele vitatni egy jelen politikai húzást,mert az sem tudja hogy ilyen megtörtént, a szereplőkről nem is hallott. Nagyon messziről kéne kezdeni nála mindenféle kicsit is értelmesebb poén megértését. A műveltség igenis fontos, főleg ha beszélgetni is akarsz a másikkal nem csak programozni és órára járni. Egy percig nem vitatom a szakmai tudását, tényleg sokra vitte, de hidd el, párnak egy ilyen ember naggggyon kevés, apának meg pláne, nem sokmindent tudna átadni a gyereknek. Nem minden az, hogy valaki sikeres a szakmájában.
2018. júl. 31. 17:41
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

PEdig ha tudnád,hogy a történelem egy hazugság halmazra épül,konkrétan ami a könyvekben van az kamu ahogy van.

Most nem megyek bele,hogy miért de hidd el,KAMU.

Pedig át tudna adni,a sikeres élethez való kulcsot,mert kenheti a hajára a bölcsész a nagy tudását,tudod ők azok aik éhbérért szolgálnak a mekiben vagy 120-ért dolgoznak egy suliban.

Erre van egy viccem.

-Mit kérdezz a végzett bölcsész a fejlesztőtől?

-Készpénzzel fizet vagy kártyával.

2018. júl. 31. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!