Mi jut eszetekbe egy programozorol?
Nő vagyok és szoftverfejlesztésben dolgozom. Jóformán csak férfi programozó kollégáim vannak, évekkel ezelőtt pedig volt egy programozó barátom is.
Senki nem nézi le őket, nem öltöznek bénán, nem szemüvegesek, nem kockák, nem elhízottak, nem forever alone-ok.
Nyilván az én szememben ők a programozók, ők jutnak eszembe.
Annyit még hozzá tennék a "legjobban kereső" meg "intelligens" megjegyzésed kapcsán, hogy a felettük dolgozó menedzser vagy akár a saleses is jobban tud keresni náluk, illetve az intelligencia kapcsán, hogy programozni tudnak és jók is benne, de azért... nem kirívó, maradjunk annyiban. :D
Furcsa, hogy mindenki csak a férfiakra koncentrál, pedig vannak női programozók is. Ahol én dolgozom kb. 30% nő.
Szerintem az sem igaz, hogy mindenki intelligens, aki programozó. Van köztük pár igazán sötét alak.
Lenézni viszont nem tudom miért kell bárkit is. Tippikus magyar dolog, csak az orvos, jogász aki menő, mindenki más büfészakos..
,,De pl alap történelmi és gazdasági összefüggéseket nem ismert fel, elég hiányos volt a tudása gyakorlatilag minden másban. Én erre utólag azt mondom, hogy sötét/szakbarbár."
Tehát mert nem tudja mikor halt meg Hunyadi meg a sok baromságot ezért sötét?
Gratula,akkor légyszíves alapítsál céget és futtasd fel akkor,sokat érsz a történelmi tudásoddal.
Kérdezem én mit tesz hozzá a sikerhez?
Tudod a sok lexikai majomságot,és?
Jobb vállalkozó leszel,sikeresebb leszel?
Több projektet kapsz meg?
Tételesen mit tesz hozzá az életedhez hogy tudod ezt a sok jelentéktelen semmit mondó baromságot,aminek a 3/4 kamu mert most ebbe nem megyek bele de a történelem az egész egy hazugság.
Henry Fordtól egyik tárgyaláson kérdezgettek csomó baromságot,hogy bebizonyítsák ő nem érdemli meg a sikert.
Frappáns válasza ez volt:
,,Őszintén nem tudom ezekre a választ,és őszintén nem is érdekelnek,de meg vannak az emberek akiktől tudok kérdezni tudom kitől kell".
Erről ennyit,aki mindent tud az semmit sem tud.
Gazdasági összefüggéseket hidd el tudja sőt soft skillekben is a volt párod ott van,mert nem 7 számjegyű a mostani fizuja hanem 8,ő naponta keres annyit mint a sok ,,nagyokos".
PEdig ha tudnád,hogy a történelem egy hazugság halmazra épül,konkrétan ami a könyvekben van az kamu ahogy van.
Most nem megyek bele,hogy miért de hidd el,KAMU.
Pedig át tudna adni,a sikeres élethez való kulcsot,mert kenheti a hajára a bölcsész a nagy tudását,tudod ők azok aik éhbérért szolgálnak a mekiben vagy 120-ért dolgoznak egy suliban.
Erre van egy viccem.
-Mit kérdezz a végzett bölcsész a fejlesztőtől?
-Készpénzzel fizet vagy kártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!