Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Teljesen életunt vagyok. Mit...

Teljesen életunt vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy nem gondolkoztam az öngyilkosságon, mert hazudnék, de ahhoz (még?) gyáva vagyok. Viszont az, ahogyan az "életem élem" a biztos megsemmisülésbe vezet. Már szinte teljesen leépültem.

2018. júl. 30. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Segíts a környezetednek. mindenben, és meglásd, ez eltűnik az életedből egy szempillantás alatt, és azon kapod magad, hogy nem csak hogy jóval erősebb lettél mint korábban bármikor voltál, hanem megtanulsz örülni, amikor az általad segített ember feláll, előre jut. Mert rá fogs jönni, hogy az ő sikere a tiéd is, még ha láthatatlan módón is teszed a többi ember számára.

Nincs jobb amikor gyümölcse lesz az emberségednek.

2018. júl. 30. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
1+Az unalmat, és az önsajnálatot hírből sem fogod utána érezni..
2018. júl. 30. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne is gondolkozz az önygilkosságon!! Ez nem megoldás csak elmenekülsz a gondjaid elől.

Változtass. Tudom, nehéz elkezdeni, de hidd el utána jobban fogod magad érezni. De csak elkezdeni nehéz.

Próbálj meg baráokat keresni, ismerőseiddel lógni, beszélgetni, járj el bulizni, csajozz/pasizz! Járj nyitott szemmel és próbálj meg minden lehetőséget megragadni, hogy jobban érezd magad.

2018. júl. 30. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Szükségleteidnek élj akkor. Végül is azok kielégülése adja az energiát, boldogságot.

Maslow piramisa

Asszertivitás

Ezek segítenek picit képbe kerülni.

Ha már meg tudod határozni mire van szükséged, akkor tudsz célt meghatározni. És ha van célod, akkor lehet terveket szövögetni és megvalósítanj

2018. júl. 30. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
tartós munkanélküli vagyok, olyan helyen lakom ahol semmi lehetőség, és semmi nem jön össze egy ideje. Teljes kilátástalanság és pénztelenség van.
2018. júl. 30. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez szar helyzet tény és való. Gondolkoztál már valamilyen megoldáson? Mondjuk keress munkahelyet távolabb, ottlakással pl. Egy jó formálya enek a katonaság. Bevonulsz, szolgálati lakás, minenféle kedvezmény, és egy viszonylag jó fizetés. Lehetőség az előrelépésre. Nem kell feltétlenül fegyveresnek menned, mehetsz logisztikára is, vagy sofőrnek. De ez csak egy példa, sok olyan munkahely van ahol van szolgálati lakás is. Mindenhol van munkalehetőség, csak az igényekből kell néha lejjebb adni. Ismerj meg minél több embert, abból lesz munkád is. Esetleg megírhatnád hány éves vagy, az többet segítene a válaszolásban is...
2018. aug. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!