Adnátok rólam személyleírást?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik tegnap este elvesztettem önmagam (végre) és most szeretném tudni ki vagyok.
Kérlek benneteket írjátok le rólam amit néhány információ alapján gondoltokp, előre is köszönöm a helyes és komoly válaszokat.
Tehát csak ennyi: 36 éves vagyok és informatikus, nem szeretem a diszkózenét, de szeretek a naplementében üldögélni a tóparton.
Most pedig Ti jöttök.
Hogy nézek ki, milyen ruhákat hordok? Mi a hobbim és hová járok szórakozni ha járok egyáltalán? Van már feleségem és gyerekem? Ha nincs akkor milyen lányok/nők tetszenek nekem?
És bármi ami még magatoktól eszetekbe jut, jöhet bármi, eresszétek bő lére...
Kössssszííí...
2018. júl. 28. 13:00
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkinek, az elsőt nyilván az alkohol válaszolta meg, de azt is köszönöm és igyekszem értelmezni. Nagyjából mindegyikben van igazság, picit később mindegyikre válaszolok majd, csak most még várok hátha lesz még válasz. :-)
2018. júl. 28. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!