Ez valami vicc? Láttatok már Anikó-showt? Mi a véleményetek az ott szereplő emberekről?
Valami hasonló kérdésre gondolok, mint ami ott megy, amikor azt írom, hogy itt is vannak ugyanolyan retardáltak. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Szerintem ebben a kategóriában a Balázs show volt a legjobb. Ő legalább vette a lapot, poénra vette, jókat röhögött rajtuk ő is, meg be is szólt nekik.
Anikó annyira komolyan veszi, azt hiszi, hogy majd az ő jó tanácsaitól megváltoznak :D
Az nekem is iszonyat fura, amikor a kis fiatal műszempillás, csini ruhás, műkörmös csajszi betipeg, aztán kinyitja a száját és nincsenek fogai. Hát basszus!!! Ha műszempillára meg körmösre futja, akkor menjen már el megcsináltatni a fogait is :D
Utolsó, egyetértek. Már rég nyomtam neked is a hasznosjelet, de a kérdés eltűnik a süllyesztőben, mert ez a kategória nagyon pörög. Kiemelni meg nincs értelme, mert arra szinte soha senki nem válaszol.
Akkor ez ennyi volt, köszi szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!