Ez valami vicc? Láttatok már Anikó-showt? Mi a véleményetek az ott szereplő emberekről?
Kb. mint régen a Mónika show :D
Mindig van benne "puerto rico-i", és persze haladni kell a korral, ezért már mindenféle szexuális irányultságúak is.
Én azért reménykedem, hogy csak fizetett statiszták, és nincs ennyi gázos ember, aki ráadásul ország-világ előtt kiteregeti a magánéletét.
Nagyon gyenge. A Maunika is erőltetett volt, erősen színezett sztorikkal és jelenetekkel. Mégis legendákat szült. Anikó nagyon rosszul kezeli a helyzeteg. Egy ilyen műsort nem vezethet egy belvárosi lány, csak vagy egy telepi proli suttyó, vagy egy vidéki türhő tajparaszt, pont olyanok, mint a szereplők. Maunikának az bolt az előnye, hogy benne van a vérében, hamar lealacsonyodott a meghívottak szintjére. Anikó csak szimplán buta. De nem kicsit, ami nincs a műsor javára.
Szóval azt is akarták, hogy Maunikás legyen, meg azt is, hogy modernebb legyen. Hasonlattal szólva, akartak egy nagyot fingani, de csak hatalmas gatyábaszarás lett az eredmény.
Hát nem is Anikóval van bajom. Láttam egy részt, akinek a mittudomén hányas fültágítója ki volt szakadva, ismerte a lányt Fészbúkon (direkt így írom), a füle alsó része lógott, mint a egy darab nokedli, behívta a lányt, hogy el szeretné hódítani a pasijától. Vagy egy másik: 3 hónapos ismeretség után a nyakára tetováltatta a hülyegyerek a Dorina nevet, közben azt sem tudta, hogy évek óta barátja van. De sorolhatnám... Van, aki úgy támolyog be, olyan részeg.
Ezért kérdeztem, hogy ez valami vicc? És azért írtam ebbe a kategóriába, mert hogy képesek emberek, vagy milyen tulajdonságúnak kell valakinek lennie, hogy ilyen műsort bevállaljon. Nálam kiverte a biztosítékot, az biztos. De már csakazértis végignézem az epizódokat apránként a saját magam szórakoztatására.
Sokan itt kamunak kiáltjuk ki a kérdezőket, de ezek alapján... Hát már nem vagyok annyira biztos benne, hogy kamuzik a delikvens. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!