Vannak Magyarországon 190+cm-es nők?
Biztos vannak, de én szerintem még életemben nem láttam ennyire magas nőt, pedig Pesten éltem jó darabig, ahol sok ember megfordul. De még ott sem láttam ilyen magas nőt.
Osztom az 51%-os válaszadó véleményét, szerintem is előnytelen magasnak lenni, és csúnya látvány is, ha egy nő 180 körül van, pláne, ha még magasabb.
Én 167 centi vagyok, nő.
#14 olyan rosszindulatú és negatív vagy, mint egy elektron felhő...
Ismerek ilyen nőt, nem értem miért kell külön fajként gondolni rájuk, ugyanúgy szeretnek, boldogok vagy szomorúak, mint bárki más. Ettől se nem többek vagy kevesebbek. Egy adottság amin nem lehet változtatni és semmi jelentősége sincs.
Ne érzékenykedj már, előző. Nem kell ilyen mimózaléleknek lenni.
Egy csomó olyan ember van, aki csúnya látvány. Ez tény. Pl. a kövér emberek, akiknek pattanásos, gyulladt az arcbőrük, és még sorolhatnám. Ezek mind előnytelen dolgok, egyik sem szép látvány.
Szerintem meg pont nagyon is szép, ha egy nő magas, nálam olyan 175-től felfele kezdődik az igazán jó alak, jó arányokkal egy nőnél. Akinek nem tetszenek, nyugodtan átküldheti őket hozzám, mindenki boldog lesz :D
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!