Van más is aki nem szeret utazni, kirándulni?
Huszonéves vagyok, de soha nem szerettem utazni, az nekem stressz. Évi egy nyaralásra ráveszem már magam, de ott is inkább a hotel vízpartján szeretek lenni, a városnézést nem szeretem.
Elég furának gondolom magam emiatt, mert mindenhol azt látom hogy “utazz, nyaralj, síelj, kirándulj, szabadulj el otthonról minden szabadidődben”. A legtöbb ismerősöm is eszerint él, nem nagyon ismerek olyat mint én. Az egyik munkatársam konkrétan olyan, hogy aludni jár csak haza, egy egész hétvégét nem töltött otthon már évek óta! Minden hétvégén fapadossal elrepül bárhova, ha nem akkor itthon kirándul valahol éppen. Emiatt nagyon furcsának gondolom magam. Nekem is van hobbim, férfi létemre a kertészkedés. Van egy szőlősöm is, oda szivesen megyek hétvégén rendbetenni a telket. De ott kvázi otthon vagyok, nem idegen helyen.
Én 35 éves Nő vagyok,15 éves koromig imádtam a táborokat...
20 évesen mar riktán aludtam bárhol.
Számomra egy pár órás közős program felér egy "nyaralással", se szálloda,se embereket nem kedvelem.
Jászapátira költöztünk,a tavaknál szivesen bóklászok,viszont a strand gondolatától hideg kiráz!
Az egyik barátom szerint pénzkidobás, mert minek fizessen 200-300ezer ft-ot 1-2 hét pihenésre, ha ennyiből tud venni valami dolgot, amit évekig használ.
Számomra fontos, hogy új dolgokat lássak, halljak, ízleljek, szagoljak, de megértem, ha valakinek ez felesleges stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!