Miért csinálják azt néhányan, hogy ha írunk nekik messengeren, akkor nem írnak vissza, de közben folyamatosan fent vannak?
Van két barátom akikkel, ha személyesen találkozok nagyon jól elvagyunk, de ha messengeren írok, akkor mindig órák múlva írnak vissza. Nem nézegetem őket folyamatosan, de szoktam látni, hogy fent vannak és mégsem írnak. Azért idegesítő ez, mert van amikor fontos lenne, hogy visszaírjanak, nem annyira hogy emiatt hívogassam őket, de azért mégis.
Azaz érzésem, nem tudják, hogy a messenger kiírja az aktivitásukat és azt hiszik "rejtőzködnek".
Ezt egyébként nem csak velem van így, hanem másoktól is hallottam, hogy ugyanezt csinálja egy-két ismerőse.
Egyszerű: döntsd el, hogy fontos-e vagy sem. “Nem annyira fontos, de mégis” dilemmázásod elég fárasztó.
Ha fontos, akkor hívd őket telefonon. Ha nem fontos, ne várd el tőlük, hogy azonnal válaszoljanak.
Nem rejtőzködik itt senki, csak épp te nem tudod eldönteni, hogy van-e jelentősége az üzenetednek vagy sem. Pedig nem olyan bonyolult eldönteni azt.
#9 Attól, hogy valaki nem ért egyet veled, attól még érti, hogy miről beszélsz.
A vélemények különböznek, fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!