Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinálják azt néhányan,...

Miért csinálják azt néhányan, hogy ha írunk nekik messengeren, akkor nem írnak vissza, de közben folyamatosan fent vannak?

Figyelt kérdés

Van két barátom akikkel, ha személyesen találkozok nagyon jól elvagyunk, de ha messengeren írok, akkor mindig órák múlva írnak vissza. Nem nézegetem őket folyamatosan, de szoktam látni, hogy fent vannak és mégsem írnak. Azért idegesítő ez, mert van amikor fontos lenne, hogy visszaírjanak, nem annyira hogy emiatt hívogassam őket, de azért mégis.

Azaz érzésem, nem tudják, hogy a messenger kiírja az aktivitásukat és azt hiszik "rejtőzködnek".

Ezt egyébként nem csak velem van így, hanem másoktól is hallottam, hogy ugyanezt csinálja egy-két ismerőse.

2018. júl. 22. 15:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Egyszerű: döntsd el, hogy fontos-e vagy sem. “Nem annyira fontos, de mégis” dilemmázásod elég fárasztó.

Ha fontos, akkor hívd őket telefonon. Ha nem fontos, ne várd el tőlük, hogy azonnal válaszoljanak.

Nem rejtőzködik itt senki, csak épp te nem tudod eldönteni, hogy van-e jelentősége az üzenetednek vagy sem. Pedig nem olyan bonyolult eldönteni azt.

2018. júl. 22. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

#9 Attól, hogy valaki nem ért egyet veled, attól még érti, hogy miről beszélsz.

A vélemények különböznek, fogadd el.

2018. júl. 22. 18:21
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Azokkal csinálom ezt, akiket nem utálok, nem szeretném, hogy megszakadjon a kapcsolat (mert mondjuk munkatársak vagyunk, vagy mit tudom én), de az illető idegesít, az üzenetei fässágok, számomra nem relevánsak. Volt, akinek "egyenesen" megírtam, hogy napi egy sziamizu-n kívül nem akarok vele többet beszélgetni, mert untat, meg eleve van már bőven elég barátom, akikkel napi szinten beszélgetek, és sértődés lett a vége, de ha valakit csak szimplán ignorálok nap végéig, az sosem baj.
2018. júl. 26. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert rohadtul nem akar veled beszélni, azért. mással meg igen. ennyikeh
2018. aug. 14. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!