Fiuk, nektem mi az ideálotok?
Figyelt kérdés
És most a belsőt tegyük félre ,mi fog meg titeket egy lány külsejében?2018. júl. 22. 13:18
1/8 anonim válasza:
Aranyos arc, vékony, törékeny testalkat, de viszonylag széles csípő. Kb 160 cm magasság. Hosszú barna vagy fekete haj. Pici láb, kecses kéz hosszú ujjakkal. Szép mosoly.
28F
2/8 anonim válasza:
165/50, darázsderék, hosszú haj, barna vagy fekete szem. A többi mindegy.
3/8 anonim válasza:
192 cm-nél legyen alacsonyabb
Vékony-normál testalkat
Átlagos vagy szebb arc
Közepes vagy hosszú haj
Legyen egészséges
Legyen korombeli, 18-28 éves
Nincs nagyon ideálom külsőre. Ezekeken belül a legkülönfélébb lányok tetszhetnek.
5/8 anonim válasza:
Aranyos mosoly, hosszú barna haj, ~160 cm magasság, átlagosan formás testalkat, szemüveg
6/8 anonim válasza:
Óóó igen szemüveg azt én is kihagytam <3.
7/8 anonim válasza:
Nekem nincs igazán ideálom. Egymastól teljesen eltérő külsejű lanyok is tetszenek.
8/8 anonim válasza:
145-155 magas, sportos, mosolygós.
Ne hordjon "Nőies" anti-női ruhákat (pl magassarkú, csőszoknya), az ágyban legyen aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!