Takarításhoz, mosogatáshoz, mosáshoz, fürdéshez, milyen különböző zenéket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 14:21
1/8 anonim válasza:
Amit amúgy szeretsz hallgatni. Azt ajánlom.
Csak azért mert én ajánlom, még Bach 603. Kantátáját ne hallgasd, ha nem tetszik...
2/8 anonim válasza:
Auth Csilla - Vigyél el
Zséda - Valahol
United - Hófehér Jaguár
3/8 Metionin válasza:
Takarításhoz power metált szoktam, főzéshez black/death metált (Behemothra húst szeletelni fantörpikus), fürdéshez nem hallgatok zenét de ha kellene akkor ilyen szép zenekari műveket hallgatnék kórusokkal vagy anélkül mint pl. Peter Gundry zenéi.
4/8 anonim válasza:
#3 Főzéshez black metált :DDD
Úgy kell azt!
5/8 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok :D
2018. júl. 20. 19:59
6/8 anonim válasza:
Hàzimunkànàl a Pokolgép Metàl az ész című szàma fejezi ki tökéletesen az olyankor bennem dúló életérzéseket.
Pontosan ezt érzem olyankor:"Addig üvöltök az ég alatt,amíg a tudatom is széthasad!Idegroham,depresszió,nukreàlis agresszió!!" Na ennyit a hàzimunkàhoz való viszonyomról.
Na a fürcsi az màr jó:) Ahhoz bàrmilyen zene jöhet ami épp kellemes.Nincs konkrét ötletem én olyankor radiot hallgatok.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
vidám hangulatú, egyszerű zenéket, amik elég egyszerűek ahhoz, hogy ne vonják el a figyelmem, de annyira azért nem, hogy kikapcsolják az agyam. Általában Youtube-on a SubSoul nevű csatorna szokott menni, ott vannak ilyen deep house és tech house zenék amik nekem ideálisak takarítás és egyéb házimunka háttérzajnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!