Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Takarításhoz, mosogatáshoz,...

Takarításhoz, mosogatáshoz, mosáshoz, fürdéshez, milyen különböző zenéket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Amit amúgy szeretsz hallgatni. Azt ajánlom.

Csak azért mert én ajánlom, még Bach 603. Kantátáját ne hallgasd, ha nem tetszik...

2018. júl. 20. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Auth Csilla - Vigyél el

Zséda - Valahol

United - Hófehér Jaguár

2018. júl. 20. 14:49
 3/8 Metionin ***** válasza:
Takarításhoz power metált szoktam, főzéshez black/death metált (Behemothra húst szeletelni fantörpikus), fürdéshez nem hallgatok zenét de ha kellene akkor ilyen szép zenekari műveket hallgatnék kórusokkal vagy anélkül mint pl. Peter Gundry zenéi.
2018. júl. 20. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:

#3 Főzéshez black metált :DDD

Úgy kell azt!

2018. júl. 20. 16:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok :D
2018. júl. 20. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Hàzimunkànàl a Pokolgép Metàl az ész című szàma fejezi ki tökéletesen az olyankor bennem dúló életérzéseket.

Pontosan ezt érzem olyankor:"Addig üvöltök az ég alatt,amíg a tudatom is széthasad!Idegroham,depresszió,nukreàlis agresszió!!" Na ennyit a hàzimunkàhoz való viszonyomról.

Na a fürcsi az màr jó:) Ahhoz bàrmilyen zene jöhet ami épp kellemes.Nincs konkrét ötletem én olyankor radiot hallgatok.

2018. júl. 20. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
2018. júl. 20. 22:01
 8/8 anonim ***** válasza:
vidám hangulatú, egyszerű zenéket, amik elég egyszerűek ahhoz, hogy ne vonják el a figyelmem, de annyira azért nem, hogy kikapcsolják az agyam. Általában Youtube-on a SubSoul nevű csatorna szokott menni, ott vannak ilyen deep house és tech house zenék amik nekem ideálisak takarítás és egyéb házimunka háttérzajnak :D
2018. júl. 21. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!