Titeket mennyire befolyásol a kávé? Tényleg igazak a viccek, miszerint nélküle el se lehet kezdeni a napot?
Kb egy éve kezdtem el inni, vizsgaidőszakban... Nem szerettem volna rászokni,csak akkor inni hq "muszáj".
De azt vettem észre,hogy ha nem iszom, egész nap lassú, bamba és 0energiaszintem van.
Ha iszok, akkor délig tök jó, utána még iszok egy keveset és este is tele vagyok energiával.
Sok olyan vicces képet láttam,mint pl " csodálom azokat,akik kávé nélkül is tudnak létezni" vagy "kávé előtt hozzám se szólj"
Tényleg ennyire befolyásolja a legtöbb embert a kávé, ezért vagyok én is sz/r nélkülex vagy valami más bajom lehet? 21 n
Igen, baromi addiktív :D
Egyetem után ott tartottam, hogy napi 4-5 kávé és egy doboz energiaital nélkül egész nap szédelegtem.
Mostanra napi kettőt iszok "csak".
Kétlem.
Azt vettem észre magamon, hogy habár rendszeresen iszok, mégsem leszek éberebb vagy produktívabb tőle, inkább csak függőségnek nevezném ezt az állapotot.
Vannak napok, amikor tökre éber vagyok akkor is, ha nem iszom kávét, a hozzáállásomtól függ, ha motivált vagyok, az minden kávénál többet ér.
Egy ideig számomra inkább “placebo” hatása volt. Mindig úgy gondolkodtam, hogy majd egy jó kávé hatására éberebb leszek, de ez nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!