Miért mondják azt, hogy a magyar nők a legszebbek?
Na, akkor csak a szokásos:
15 év pesti belvárosi vendéglátózás után úgy gondolom, hogy van rálátásom.
A magyar nők igen is szépek és igényesek, főleg egy angolhoz vagy némethez képest.
Aki volt már kint is ezekben az országokban, szerintem nagyítóval kereste a jó nőket, egyszerűen nem volt kit stírölni :D
Aki esetleg jól nézett ki, az is igénytelen volt.
Orosz, olasz, ukrán, magyar, brazil.
Ezek a legjobbak.
"Egyrészt ez ott dől meg, hogy a szépség relatív,"
Persze.
Gondolom hamarabb mennél el egy Quasimodoval, mint egy David Beckhammel.
Most muszáj játszani a hülyét?
"Aki volt már kint is ezekben az országokban, szerintem nagyítóval kereste a jó nőket, egyszerűen nem volt kit stírölni :D"
Pontosan. 4 éve élek Németországban, de tavaly, amikor pl lementünk Olaszországba nyaralni elámultam mennyi jó csajt látok, mert "otthon" ez nem szokás :D És tényleg igaz, hogyha még van is jó csaj az vagy nem fürdik (németeknél szokás), vagy valami más kettyója van. tényleg nem akarok elfogult lenni, de a magyar csajoknak nincsen párjuk :)
Külföldi vagyok. Egy pár éve osztálykiránduláson voltunk. Elnéztünk egy iskolában, ahol fele-fele eloszlás volt a nemek között. Egy lány sem volt szép, de még a többi fiúnak sem tetszettek.
Délután a városban erre-arra, Árkád, de egy szép lánnyal sem találkoztam.
Persze Instagramot más a helyzet, ott vannak szép magyar nők, de ezekről most ne beszéljünk.
16
Hát ez aztán nagyon reprezentatív :D
Egyébként honnan vagy?
Ha valaki rám azt meri mondani, hogy szép vagyok, esküszöm, hogy megvere- mármint lányként azt mondom, hogy Japánban is szép nők/lányok vannak. NOHOMO!
Nem láttam még sok tisztavérű magyart, mármint akiben 50% felett van magyar ősi felszármazott(?).
Szerintem a magyar nők/lányok csúnyák. Pont mint én. De ha azt mondod, hogy szép vagyok megint elmondom, hogy megverlek.
ért. Ez is csak egyik azokból a hazugságokból, amikkel ez a beképzelt elmaradott nép kábítja magát.
Teljesen átlagos kinézetűek a magyar nők, max. elhízásban jobbak, mint más népek női. Öltözködni meg egyáltalán nem tudnak, nagyjából a feslett és proli öltözködés keverékét alkalmazzák.
Aztán a magyar lányoknál jellemző még az indokolatlan „ jó magyar” nagyképűség, ami keveredik a nyugatról ömlő „csodás lények a nők” mantrával is. A magyar nők többsége szerintem csak szexre alkalmas, arra is inkább 30 éves korig, mert iszonyúan lepukkannak utána. Intelligenciában egy magyar (humán) diplomás nő nagyjából egy külföldi gimnazista szintjét karcolja alulról.
Az átlag nő arrogáns, átlagos képességű, bunkó, aki esküdözik, hogy nem érdeklik az alkalmik, nem szereti, ha leszólítják, kéreti magát, aztán ha elég domináns, férfias vagy, 2 óra alatt ágyba tudod vinni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!