Ilyen veletek is előfordult már? A wasabi étterembe az ételrendelésemet, majdnem zárás elött egy órával adtam le. Vártam, órákat, mire megkaptam azt a kedvességet, hogy az étterem sztrornózta a rendelésem. Nem vette át. Én pedig itt vagyok éhesen.
Figyelt kérdés
Sehonnan nem tudok rendelni már és alig ettem ma valamit, ráadásul nincs kajám itthon.... akartam vacsorázni.2018. júl. 14. 22:44
1/2 anonim válasza:
Nem jártam meg így, de olyan sem volt meg soha, hogy semmi kaja ne lenne itthon.
2/2 anonim válasza:
Hát ha neked szombaton este 10 után jut eszedbe, hogy enni kéne, de egy boltba képtelen vagy leslattyogni (elég sok 0-24-es kisbolt van) hogy vegyél egy mirelit pizzát, helyette meg itt nyavalyogsz nem tudlak sajnálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!