Bosszút állnátok azon, aki annyira tönkretett titeket, hogy miatta ment tönkre az egész életetek, miatta nem mentem egyetemre, és miatta kellett pszichológushoz, dokikhoz mászkálni? És majdnem miatta lettem öngyilkos?
Figyelt kérdés
Bosszút tudok állni rajta,vagy egyszerűen megpróbálom elfelejteni örökre. Bár az utóbbi igen nehéznek bizonyul,mivel olyanokat tett velem,ami egy életre nyomott hagyott bennem.
Sosem voltam olyan,aki valaha is ártott volna másoknak,de még életemben nem haragudtam ennyire senkire.
2018. júl. 13. 16:22
11/17 anonim válasza:
Azt hiszem, igen. Lehet lepontozni, de mindent megpróbalnék, hogy "cserébe", én is tönkretegyem az ő életét.
12/17 anonim válasza:
Legalább jó volt, sikerült "elmenned" ? :D
13/17 anonim válasza:
Mi vagy te valami "Bosszúálló" Kárérted Johánzon? :D
14/17 anonim válasza:
Amellett, hogy sajnálatos nagyon ami veled történt, azért kicsi önsajnáltatónak és hárítónak érzem a soraidat. Az öngyilkosság és a miatta nem jártál egyetemre kissé túlzás. Szerintem alapból nem volt minden rendben veled és rá hárítod a felelősséget az életed sikertelensége miatt.
15/17 anonim válasza:
Könnyebb bosszút állni, mint elvégezni egy egyetemet...
16/17 anonim válasza:
Ti mekkora idióták vagytok,adja az ég,és ezért biztos megkapom majd a magamét,hogy nektek is kijusson a rosszból,és megtudjáktok milyen az,amikor valaki annyira lesüllyedhet valaki más rágalmazása,bántalmazása,erőszak miatt,mint ez a lány(kérdező) itt,hogy nem látja a kijutat és csak a bosszúra vágyik.
De a kérdésedre a válasz,hoy azzal állsz bosszút ha talpra állsz és elvégzed az egyetemet vagy akár olyant teszel,ami lendületet ad az életednek,a jobb iráy felé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!