Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogyan találtátok meg...

Ti hogyan találtátok meg önmagatok?

Figyelt kérdés
Lassan 21 éves leszek, és fogalmam sincs mit kezdjek magammal és az életemmel. Teljesen el vagyok veszve legbelül gondolok itt a szociális életre, és a jövőképemre. Bármibe belevágok vagy eltervezek képtelen vagyok végigvinni hiszen semmiben sem találom a motivációt, és ez borzasztóan aggaszt. Múltbéli sérelmek miatt iszonyatosan nehezen szocializálódom és borzasztó megfelelési kényszerrel küzdök. Elsősorban olyan embereket keresek és szeretnék beszélni, esetleg saját történeteket meghallgatni akik jártak hasonló cipőben, így hátha megértem mit csinálok rosszul, esetleg hogyan segíthetnék önmagamon! Minden választ előre köszönök!

2018. júl. 11. 01:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen 68%-os féléket szilánkosra törném,ha elkapnék egy ilyen nagypofájú alfab***t.
2018. júl. 11. 09:42
 12/19 anonim ***** válasza:
68%-os egy nagypofájú senki.
2018. júl. 11. 09:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenivel aki jelzett felveszem a kapcsolatot! Mindenesetre a kérdést fenntartom, és várom a történeteket!
2018. júl. 11. 21:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Barcsak ne lennel hulye. En vagyok az elso es kepzeld tul tettem magam rajta. Jonnek az eredmenyek. Teged eleve miert zavar ha valaki privatot ir? Azert irtam a kerdezonek mert nem fogom leirni ide a tortenetem. Zavar? Szedjel hangyat 😃

2018. júl. 17. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 bárcsak nem egy óvodás szintjén reagáltál volna, mint az várható volt. Illetve bárcsak ne zaklatnál engem is privátban, mint egy sértett lúzer. Egy közhely vagy. Amúgy nem az zavar, ha privátban írod meg a választ valamire (ezt egyetlen szóval sem mondtam, csak nem tudsz még egy egyszerű szöveget sem értelmezni) hanem hogy vak vezet világtalant.
2018. júl. 17. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Abbol mit leirtal arra kovetkeztetek hogy sulyos fogalom zavarban szenvedsz. A zaklatas az nem egy uzenetben fog kimerulni. Eleve te kostoltal be mindenkit aztan fel vagy haborodva ha lovoldoznek. Szedd mar ossze magad ember. Te "szanalmas luzer" 😂
2018. júl. 17. 23:33
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 remek, gondolom már egész repertoárod van normális emberek zaklatására. Mivel koherens írott szöveget sem értelmezni, sem alkotni nem tudsz, ezért feleslegesnek érzem, hogy válaszolgassak.
2018. júl. 18. 05:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Megis azt teszed 😂
2018. júl. 18. 14:11
 19/19 Wyn98 válasza:
Ugyanebbe vagyok elegem van már hogy 20 évesen ilyen dolgokkal kell kűzdenem. Legrosszabb a magány az egészbe és jut belőle bőven.
2018. júl. 22. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!