Kirándulni vagy pózolni járnak az olyan emberek, akik nyaralás alatt kismillió képet feltöltenek?
És? Mi is készítettünk kb. 100 képet nyaralások alatt régen is. Csak akkor nem volt hova feltölteni :)
Én nem érzem szükségesnek, hogy mutogassam magam, hogy merre jártam, úgyhogy nem is fb-ozom már.
De a 10 szerintem nem sok. Van olyan ismerősöm, aki sima hétköznap, nem is nyaralás alatt, 50-70 képpel bombázta az fb-ot :D
Jól érzik magukat, ez téged miért zavar? Utazz te is, a Bónuszbrigád tele van remek lehetőségekkel.
Én egy nap alatt is készítek közel 100 képet vagy még többet, ha elutazok valahova, amiből persze szelektálok, hogy mi kerül ki végül, de azért egy átlagos utazásomról 30-40 közzétett kép mindig van. Most meg, hogy van ki-be kapcsolható mobilnetem, így végülis magamról is tudok akár azonnal lőni valami gyorsat, csak hogy olyan is legyen, mert az jó, utólag meg úgyis a szebbek kerülnek a galériába. Élvezem ezeket az utazásokat, akár városlátogatás, akár túrázás, bármi, akinek nem tetszik, nem kell nézegetni. Épp elég ember van, akinek tetszik.
Sose értettem az ilyenfajtákat, mint a kérdező. Egy ismerősömet két éve azért kellett törölnöm és tiltatnom, mert rosszindulatúan pocskondiázni kezdett, amikor külföldről vagy valami fesztiválról töltöttem fel képet. Egyértelműen az irígység hajtotta.
Tudod, van az a bizonyos opció, hogy "Követés leállítása", vagy esetleg törlöd az ismerősök közül, ha annyira nem lényeges, hogy bent maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!