Kriszti12365 kérdése:
Miért kell lenézni a Hooligans pop rock zenekart?
Figyelt kérdés
Őszintén bevallom hogy nem kötekedni akarok csak nem értem miért van ekkora növekedés Magyarországon élő emberek között akik lenézik őket sajnos.
Attól még hogy nem játszanak kő kemény rockot hanem kicsit lazábban nyomják miért fáj az nektek ?
Nem mindenki van oda az üvöltő hangoskodó rock metál zenéért nekem az nem tetszik de attól függetlenül nem fogom a másik együttest megalázni amiért nem olyan stílusban játszanak amilyen nekem tetszik.
Sőt elsősorban úgy játszák a zenéket hogy nekik tetszen utána következik a közönség ezt is hallottam már nem tőlük de halottam már ilyet.
Előre is köszönöm szépen a véleményeteket!
Nem provokatív akarok lenni csak kérdeztem mert érdekel a véleményetek pusztán ennyi
2018. júl. 10. 08:31
11/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a metalt, rockot is. A Hooligans-nek mondjuk pont csak az ismertebb dalait tudom. Amúgy az emberek azért szokták lenézni őket, mert "eladták magukat" "pózerek" meg hasonló jelzők. Én npl. nem nézem le őket.
12/12 anonim válasza:
Az emberek azért nézik le a Hooliganset, amiért az előző válaszolók leírtak. Mert pózerkednek. Baromi keménynek mutatják magukat - fekete cuccok, tetkók, napszemüveg -, közben meg királylányról meg hasonlókról énekelgetnek, nagyon nyálasan. Egyszerű popzene. Ha nem pózerkednének, hanem csak szépen játszanák a pop-rockot ahogy azt kell, mindenféle külsőség nélkül, szerintem nem utálná sok ember őket annyira. Hozzátartozik ehhez még az is, hogy sok ember szerint eladta magát az együttes. Én ezen a téren mondjuk nem vagyok érintve, ugyanis erről nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem a régi számaikat. Én pl. pont csak az újabb, divatosabb számaikat ismerem, azok közül sem sokat. Személy szerint nem utálom a Hooliganset, de nem is szeretem. Semlegesek számomra. Magamtól eszem ágában sem hallgatnám, de ha hallom valahol (mittomén pl. rádió vagy bevásárlóközpont vagy ilyesmi), akkor nem is kapok idegsokkot. Csak felsoroltam az okokat, hogy miért fikázza sok ember a Hooliganset. Mondjuk azt én is elismerem, hogy tényleg egy pózer banda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!