Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valakinek vmilyen tipp, hogy...

Valakinek vmilyen tipp, hogy esetleg a nálunk lévő tanuló miért tűnt el? Vagy egyszerűen miért tűnnek el tanfolyamról csak úgy emberkék?

Figyelt kérdés

Lényeg az,hogy szoktak hozzánk járni tanulók gyakorlatra.

Jelenleg is van (vagy már nincs :D) egy tanuló lány nálunk.

Sok a melója,de tud járni.Most mondjuk 1,5 hetet kihagyott. Úgy volt múlt hétfőn(2-án) jön hozzánk,hétvégén pedig elméleti oktatáson részt vett,mert kolléganőm beszélt a tanfolyam szervezővel aki mondta,hogy volt elméletin. Kapott is egy fontos borítékot amit kolléganőmnek elkellett volna juttatnia hétfőn.

Nos múlthétfőn kolléganőm 2x hívta és írt is neki. Se vissza hívás,se üzenet,sőt üzenetet meg se nézte. Többet beszéltem már a lánnyal,gondoltam írok neki messengeren én is. Kedden írtam,hogy jól van e minden oké,mert hogy nem tudunk róla semmit. Meg sem nézte.

Azóta több képet posztolt instagrammra meg fb-ra. Sokszor elérhető,de nem jelentkezik. Ma ismét rá írtam hátha.... Ma se semmi reakció.

Jövőhéten kell majd jönnie,kíváncsiak vagyunk fog e jönni vagy nem.

Baj az,hogy a boríték meg nála.

Ugye nekünk kell vezetni jelenlétit stb

Így eléggé gáz,hogy azt se mondja fapapucs.

Nem rossz szájízzel váltunk el,nem lett megsértve meg semmi ilyesmi. Sőt még ő mondta,hogy akkor 2.án találkozunk.

Ha nem akar már járni vagy bármi baja van minimum egy üzenet azért jó lenne.

Ha jövőhéten sem jön,akkor a tanfolyam vezetőjének kell majd utolérnie hátha neki sikerülni fog. Ha nem akkor az szívás,mert a borítékba fontos dolgok vannak!

Nem értem az ilyen embereket,hogy mégis hogy gondolják ezt?

Főleg,hogy nem ilyennek ismertük meg. Ha vmi miatt nem tudott jönni akkor szólt előtte pár nappal. MIndig jelzett,mindig normális volt,tök jó fej,vicces lányt ismerhettünk meg benne. Nem értjük,hogy szó nélkül eltűnt.

Főleg,hogy posztolgat selfieket.

Igazából tudom nem tudjátok megmondani miért nem jelentkezik,de gondoltam hátha van még tippetek,mert fura ez az egész :/

2018. júl. 9. 19:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Senki nem fog alkalmazni egy nem végzett tanulot! :D Mellesleg ősszel kiakar menni külföldre. Kint meg szigorúbban veszik hogy van e papirod vagy nincs. Dolgozni nem ment,mert van egy foallasa amiben melózik tanfolyam mellett.

Lehet neked 4 eved banta.

De ez a Tanfolyam 4 honap. Teny,hogy keves,mert nem lehet mindent megtanulni ennyi ido alatt. De egy biztos alapot igen.Tanfolyam teljes arat nem fogja vissza kapni ugy sem. Tehat ha nem vizsgázik le es nem jon be tobbet akkor x osszeget kidobott az ablakon es amennyit eddig tanult nem fog tudni egy kutyat teljes körűen megcsinalni! szoval dolgozni sem fog tudni.Nem mennek bele eddig mit tud es mit nem, de sajnos mostani tudása amit láttunk kb 40% maradek 60% ban vannak a fontosabb dolgok. Ha valoban külföldön szeretne dolgozni a jelenlegi tudasa edes keves.

2018. júl. 9. 23:01
 12/13 Fish1 ***** válasza:
Lehet, hogy rájött, hogy mégse ezt akarja csinálni, csak nem meri megmondani. Vannak emberek, akik félnek attól, hogy jajj mit fognak szólni hozzá, és inkább kibújnak a felelősség alól szó nélkül. Vagy ha befolyásolható ember, akkor attól fél, hogy rábeszélitek a folytatásra, és szintén nem mer nemet mondani, így duplán érezné rosszul magát, és szintén inkább szó nélkül eltűnik.
2018. júl. 10. 05:33
 13/13 A kérdező kommentje:

Közel a 30-hoz ne legyen már annyira "beszari",hogy egy üzenetben ezt ne tudná leírni,hogy meggondolta magát vagy bármi. Csak,hogy tudjuk az okát. Meg nála a boríték amit még mindig nem juttatott el hozzánk!!!

Amúgy eléggé nagyszájú lány,fesztiválokon melónzik szóval nem hinném,hogy "nem merné" elmondani nekünk.

2018. júl. 11. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!