Az öngyilkos mi alapján dönti el, hogyan vet véget az életének?
Egyik ismerősöm sajnos öngyilkosságot követett el. Azóta foglalkoztat a kérdés, hogy mi alapján döntötte el, hogyan csinálja.
Több próbálkozása is volt. Az első szerintem a legdurvább, a fürdővízbe áramot vezetett. "Csak" égési sérüléseket szenvedett.
Nem szeretném leírni a többit, de számomra egyik sem kíméletes.
Vajon miért akart fájdalmasan meghalni?
(Direkt nem a mentális egészség kategóriába tettem fel a kérdést.)
4-es, a halott már nem bán meg semmit. :D
Egyébként én is az leszek és én ugrani fogok magasról. Az tűnik nekem a legjobbnak. Gyors és szinte fájdalommentes. 1 másodpercig se fáj, mert addigra megmúlsz, mire felfogod, hogy fáj valami.
Én mikor öngyilkos akartam lenni zacskót húztam a fejemre (nem sikerült, letéptem magamról), az áramvezetés is megtörtént, de a biztosíték azonnal lekapcsolt (nem ütött meg az áram). Vonat elé akartam ugrani részegen (utána leugrottam a sínekről mikor elém ért). A vízbefullasztást is megpróbáltam (az nagyon fájt). Az akasztás lett volna a végső megoldás.
Mindig akkor csináltam ezeket mikor senki nem volt otthon. Úgy akartam meghalni, hogy aki rám talál ne legyen neki durva látvány. Az akasztás is állítólag nagyon fájdalmas, nem egy esetről hallottam, hogy lekaparta a falat mire kimúlott és az is vagy 20 percig tart és a látvány a legdurvább.
Akasztásnál, ha jól csinálod, 8-10 másodpercen belül elveszíted az eszméleted és utána már nem érzel semmit. 5 perc alatt agyhalál, 20 perc múlva leáll a szív is.
Nagyon nehéz viszont az a pár másodperc is, mert a túlélési ösztön erős pánikot okoz ájulás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!