Sok szülő miért tiltja a Balaton Sound fesztiváltól a gyermekeiket?
Én 17 éves vagyok, az idei Soundra nagyon vágytam, ugyanis az elektro zene az én világom. Dolgozni mentem volna, de nem engedtek a szüleim, amit amúgy megértek. A Sound tényleg nagy fesztivál, tele külföldivel, és tényleg nem lehet tudni milyen jött mentbe lehet belefutni..
Ugyanakkor ez bármikor megtörténhet, nemcsak a Soundon. A fesztivál az még egy riasztó veszély jelzés a szülők számára, legalábbis a saját szüleimnél ezt tapasztaltam.
Én is félteném a gyerekem.. Egy kisebb fesztivállal kezdjük idén a barátokkal, SZINre megyünk Szegedre:) Spórolt pénzből.
Minden fesztivál lesz jövőre is, és azután is, csak várd ki, nem maradsz ki semmiből!
Egyszer voltam nagyobb fesztiválon, de amik ott mentek...hú. Ha nagyon menni akarsz senki nem fog tudni megállítani, de nagyon ajánlom, hogy egy nagyobb társasággal menj akikben teljesen megbízol és azért pár kigyúrtabb srác is legyen ha baj lenne.
Az én tapasztalatom: vannak kötekedőek jó persze mindenütt vannak, de azért vagy a fesztivál vagy én, de vonzottam őket. Szerencsére két haverom keményebb szöveggel elég hamar elvette a kedvüket a "miva már egy ideje nézlek oszt leverlek" mentalitásuktól. A másik és sajnos haverjaim között is voltak akkor ilyenek a "hogyan szedjük fel úgy a lányokat egy alkalomra, hogy külföldiekkel vegyülünk vagy annak adjuk ki magunkat". Direkt olyan 4 fő(tiszta lány) vagy alatti csoportokra vagy egyedüliekre tapadtak mint a legyek, mert ha elsőre nem adja be a derekát akkor 100. alkalomra biztos befogja "tapasztalat" mondta. A módszerekről nem is beszélve, ha mész kell egy jó csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!