Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a fenéért ilyenek a férfiak...

Mi a fenéért ilyenek a férfiak? Csak a mellek kellenek?

Figyelt kérdés
Nem sok like-ot kaptam a képeimre, viszont sok csajnak egy csomó van. Kipróbáltam tehát, feltettem egy olyan képet, amin nekem is nagyon jól láthatók a melleim, amik csöppet se kicsit. Persze, hogy másfél óra alatt kaptam rá vagy 100 like-ot meg jópár szép vagy, jól nézel ki jellegű hozzászólást. Komolyan ez kell az embereknek? A kitett mellek?
2018. júl. 8. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Küldesz nekem képet, amin NINCS kirakva a melled? Kíváncsi vagyok. :)
2018. júl. 9. 18:04
 12/16 anonim ***** válasza:
annyira alpári a stílusod, az egész megfogalmazása degenerált a problémának - ez közrejátszik, hogy "ilyenek a férfiak". Veled.
2018. júl. 9. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Minden egyre felszínesebb, nézd meg reklámokat, a kapcsolatok nagy része hosszú évek után megy szét, egyre inkább a mennyiség elve érvényesül. Kiteszi valaki a mellét > ösztönszerűen vonzza a tekintetet és hajtanak arra a nőre mert elérhetőbbnek, lazábbnak, magasabb szexuális hajtást hisznek mögé. Manapság meg a szexualitás már az ablakon folyik ki, reklámok, színészek, divat/öltözködés, facebook like vadászat.

"Komolyan ez kell az embereknek?" a kínai csaj aki ingyen szexet ígért pár ezren jelentkeztek rá, ha ez alapján nézed mi kell az embereknek akkor nem leszel boldog a nap végén.

2018. júl. 9. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia. Hát..sokat romlott a társadalom.

Én egy éve nem léptem utcára. Egy szobába töltöm az életem.

Mindig is garbós felsőket hordtam,mert nagyon voltak a melleim.szerencsére mivel elrejtettem őket,nem volt baj.sőőt le se sz.artak ami a célom volt. Egyik nyáron viszont iszonyat meleg volt,és kicsit szellősebb ruha kellet...16 voltam..

Felvettem egy toppot,egyből jöttek a bunkó beszólások,cuppogások,fütyülések,majd amikor mentem haza az iskolából bementem egy mellék utcába,hogy vigyek haza enni..

Erre jött 2 fickó azzal,hogy kéne utba igazítás.kedves lélek voltam,segiteni akartam. Elvezettem őket egy darabig,hogy megmutassam merre. Idővel észre vettem,hogy követnek. Aztán puff..amint befodultam a kis üres utámba,elkaptak,és a többit had ne részletezzem.

Azóta nem mentem ki a házból.ennyi..amint kicsit jobban látszottak a mellim mert ügye melegem volt,egyből azt hitték hogy azt csinálnak velem amit akarnak,mert egy kétlábon járó guminő vagyok,aki megszökött a boltból.

Nem csak a mellek kellenek,hanem az egész külső. Meg a hozzá tartozók. A mell,csak egy dolog..ott van még a segg is.

Nem minden pasi ilyen idióta,hogy csak azt nézi,de nem lehet tudni ki olyan.

2018. júl. 9. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Jegyezd meg: A férfiak barmok.

Utálom, hogy férfinak születtem, szörnyű érzés, hidd el, akármit megtennék, hogy nő legyek, a legrosszabb, hogy azt érzem amit ők. Én is ösztönösen a mellekre nézek, akármennyire nem akarom, ez egy ilyen reflex-szerűség. Utálom magam e miatt, de sajnos egyelőre csak annyit tehetek, hogy tudatosan nem nézek rá.

2020. okt. 29. 18:15
 16/16 anonim ***** válasza:
@15 C U C K
2020. okt. 31. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!