Miért hiszik sokan, hogy csak az lehet intelligens ember akinek tetszik Laár András humora?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 17:56
21/23 anonim válasza:
george carlint se találom viccesnek. értem, amit mond, sokszor van igaza, de nem számít humor kategóriába.
22/23 anonim válasza:
Itt egy érvelési hiba van: valóban kell háttérimseret, kulturális meg társadalmi, ahhoz, hogy valaki értse a L'art Pour Laárt meg a Monthy Pytont. De az, hogy valaki nem nevet rajta, az nem azt jelenti, hogy nem értette ezt meg, hanem azt is jelentheti, hogy nem találta viccesnek. attól még tarthatja igaznak a kulturális megállapítást, hogy nem nevet rajta. Ezt téves okozatnak hívják.
23/23 anonim válasza:
Egyébként én írtam, hogy akkora műveltség nem is kell a MP-hoz, erre leszavaztak. Persze kinek mi a műveltség, meg ki milyen emberek között forog. Aki napi szinten sok hülyét lát, vagy emberekkel foglalkozik (például eladó vagy banki dolgozó), annak lehet, hogy szélesebb képe van az emberi hülyeségről, mint nekem. Lehet az is, hogy burokban élek, mert nem kell emberekkel foglalkoznom a munkahelyemen, a kollégáim, barátaim meg szerintem normálisak. De nem tartom olyan hatalmas műveltségnek, hogy rájátszanak alapvető vallásos vagy történelmi tényekre rájátszanak. Mondjuk ha valaki napi szinten olyanokkal kell, hogy foglalkozzon, mint amilyen embereket az Észbontóban mutatnak (mindegy, hogy megszerkesztett műsor, csak egy példa), az megértem, hogy úgy érzi, nagy műveltség kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!