Mennyire kellemetlen, hogy elsőre nem sikerül a parkolás, ki kell igazítanom?
Friss jogaival rendelkezem, és lány vagyok. Nem riadok vissza a parkolástól, de még sokszor nem sikerül rendesen beállni.(ferde lesz, átlógok máshova stb.) Ilyenkor kicsit vissza tolatok és újra elrendezem, mert tudom, milyen bosszantó ha valaki rosszul parkol és emiatt a másik is nehezen tud beállni/kijárni
De ilyenkor mindig úgy bámul egy két ember, főként férfiak, hogy elsüllyednék a föld alà szégyenemben. Egyik nap konkrétan a harmadikról röhögött valaki, amiért harmadszor sikerült beállnom. Legszívesebben azt mondtam volna, hogy te biztos mindig tudtál parkolni.
Engem nem zavar, hogy még nem tudok varázsszóra parkolni akárhol, akárhogy, de azért olykor szégyenlem magam, pedig nagyon szeretek vezetni.
Ne foglalkozz velük. Van, aki hosszú évek óta vezet és még most sem tud rendesen parkolni és nem is érdekli, hogy rendesen állt-e be.
Sőt, aki figyel arra, hogy rendesen parkoljon és már régóta vezet, annak sem mindig sikerül elsőre.
TE CSINÁLOD JÓL!
Aki meg röhög rajtad, az biztos az a bunkó, aki átlóg a másik helyre, és miatta fogynak el hamarabb a parkolóhelyek. De biztos, hogy rajtad röhögött? Nem lehet, hogy egyszerűen félreértetted?
Aki csak bámul, az lehet, hogy drukkol neked, hogy sikerüljön.
Ha kicsi a hely ráfordulni, akkor adott esetben nem is lehet egy ívben jól beállni.
Tanuld meg nem észrevenni azokat, akik bámulnak vagy nevetnek vagy bármilyen véleményt nyilvánítanak. Egyébként velem is számtalanszor előfordul, hogy korrigálnom kell. Esetleg nem is egyszer. Őszintén szólva nem is veszem észre, hogy bárki figyelne (igaz, az autóval foglalkozom, nem a körülöttem levőkkel). Ezért gondolom, hogy nem is téged néztek. Vagy nem a vezetésedet, hanem téged, mint fiatal, csinos nőt. ;-)
Inkább ez, mint, hogy szrul állj be. Én türelmes szoktam lenni, ha szépen beállsz az sokkal jobb nekem is neked is, mindenkinek :) gyakorolsz, majd bele jössz. Szépen lassan ráérzel az autóra is. Nem kell parázni, mindenki így kezdte. Vagyis ez nem igaz, mert vannak akik letolják, hogy áll a kocsi, mert ők annyira kemények :D nekem régóta meg van a jogsim de csak másfél éve vezetek rendszeresen, kis marutival kezdtem, pici autó, könnyű vele parkolni DE annyira el voltam szokva a vezetéstől, hogy tök bénán parkoltam, én is mindig javítgattam pedig ha rosszul is álltam be, elfértek mellettem, mert mint mondtam pici az autó :D azóta van sajátom, 4es golf, jó nagy segge van, kis időbe bele telt mire megszoktam de már megy minden szépen :) meg kell szokni az autót, gyakorolni kell, ilyen ez. Ne szégyeld magad miatta. Törekszel arra, hogy a hibáidat kijavítsd, ez jó dolog :)
Baleset mentes vezetést ;)
Magyarországon igen sokan kárörvendőek, azoknak bemutatok, vagy elküldöm a francba, aztán csá.
Nézze a nőjét-pasiját vagy a tévét, de ne engem.
Svájcban a kutyát nem érdekli, ha 4x tolatok ki-be.
Szintén sokszor harmadszorra állok be. :D
Alapból nagy becsben tartom az autót, nem szeretném ha neki nyitnák az ajtó, meghúzznák stb, így mindig el kell találni azt a távolságot a két melletem lévő autóhoz képest. És ugye ez elsőre nem mindig megy.
Szard le azokat akik ezért kinevetnek, te legalább foglalkozol azzal, hogy ne légy egy bunkó pqraszt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!