Szerintetek ha van álmunk vagy álmaink, akkor mindenképp tenni kell értük?
Figyelt kérdés
Vagy egyes álmok esetében jobb, ha megmaradnak puszta álmoknak?2018. júl. 4. 18:25
11/12 A kérdező kommentje:
De semmi másra nem vágyom, csak rá ._. Semmi más nem kell. Ezt nem tudom megváltoztatni. Nem csak mások érzelmeit, de a magunkét sem tudjuk megváltoztatni ._.
2018. júl. 4. 23:56
12/12 anonim válasza:
Az álmok szerintem akkor "normálisak" ha hozzád és a te sikereidhez kötődnek...pl szeretnéd, hogy tudj zongorázni, akkor ott a lehetőség, hogy ha akarsz meg tudsz tanulni. (nyilván irreális megvalósíthatatlan álom lenne ha azt várnád el magadtól, hogy te legyél a világ legjobb zongoristája)
Az olyan álmok amik máshoz köthetők, szerintem károsak. Egyrészt mert az elérésük nem csak tőled függenek. (mert persze próbálkozhatsz a lánynál de ha ő nem akarja akkor nem fog sikerülni) Az ilyen álmokat, főleg ha nincs esély a sikerre, el kell engedni.
Érdemes lenne megfogalmazni mi is fogott meg ennyire ebben a csajban, és inkább azt tűzd ki célul, hogy "szeretnék egy ilyen kedves, érdekes stb. barátnőt mint ő."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!