A 11 ezer forintos nadrág ciki?
Ez komyan ciki?
Én még olcsóbb nadrágokat hordok, de ha valaki ilyen gazdagon ilyen "olcsó" gatyát vesz, az szerintem inkább menő...
Ti mit gondoltok?
Az nagyobb ciki, hogy rajta felejtette az árcédulát. A Bors mégis az árán kekeckedik? :))
11 ezer forintos farmer. Na és akkor mi van? A többiek se azért mutogattak neki, mert túl olcsó volt, hanem azért, mert ott himbálózott az árcédulája a gatyának. :D
A rajtahagyott cetli volt a gáz, nem az ára. De ha 300 font lett volna, akkor is ciki rajtahagyni.
Amúgy én elvből sajnálom a drága nadágra a pénzt, talán életemben nem hordtam 10ezernél drágább nadrágot és nem traumatizált :D
Egy időben ragaszkodtam a Mustang nadrágokhoz.
Kb. ugyanannyi idő alatt mentek tönkre, mint egy olcsóbb nadrág. Szóval sok értelme volt.
A borsonline meg egy pletykamagazin, azért kellenek az ilyen címek.
Az egész egy pr0livircsaft,mint a bors úgy ahogy van.
Mindenkinek a magánügye,hogy mikor mit vásárol és mennyiért.
Abból hogy rajtamaradt az a cetli,csak az alja bunkópr0li csinál világfelfújt ügyet,ha egyáltalán igaz az egész.
Az ilyen csöves hírlapok anyjukat meg......egy kétforintos hírért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!