Milyen pletykát kéne hallanod ahhoz valakiről, hogy többet ne is köszönj neki?
Vannak a kisebb pletykák, de rólam most szerintem valaki terjesztett valami csúnyát, ugyanis már a harmadik szomszédom aki jön szembe és nem válaszol a köszönésemre.Közben úgy néznek, mintha megöltem volna valakit.Nem voltunk beszélőviszonyban egyikkel se, de kellemetlen.
Városban lakok egy tízemeletesben 10 éve.Férjnél vagyok, balhéink nincsenek, csendesen élünk.
Érdekelne,hogy nektek milyen durva dogot kell hallanotok valakiről, hogy utána a köszönését se fogadjátok.Vagy esetleg ha rólatok pletykáltak azt is megírhatnátok.
Az ilyen emberek alapesetben utálnak mindenkit, pláne ha hallanak valami kis apróságot.
Én is pont így jártam, pár szomszéddal odébb valami elmeháborodott kitalálta, hogy miattam csapott be a villám valahová, amiért elromlott egy csomó elektronikai cucc.
Nálam is persze.
Úgy néztek rám, mint akit meg akarnak lincselni.
Kérdeztem erre, van-e valami probléma, mire ők, hogy még jó, hogy nekem is bedöglött otthon minden, mert nekik is.
Inkább elmentem.
Na azóta se láttam őket, de kb egynek se fogok köszönni soha többet.
Persze tisztázódott, hogy nem a fáim miatt lett villámcsapás, de ennyi elektronikai képzettségük sincs, de már inkább lapulnak.
Bugyuta emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!