Te mit tennél ha 20 éves fiúként úgy néznél ki mint egy 12 éves? Orvosok nem tudnak mit kezdeni, kevés a tesztoszteronod és alacsony vagy. Nincs testszőrzeted, arcszőrzeted, de apád felajánlja hogy eladja a V. kerületi lakását hogy segítsen?
Life network csatornán láttam hasonló műsort, ahol eltörték a csontokat a lábon és a karon. De gyerekkorban, nem 20 évesen. Szegény gyerek hónapokig szenvedett, mert minden egyes nap 1 millimétert szorítottak a csavarokon, ami azoknak a vasaknak a végén voltak, amiket átfúrtak a sípcsontján, combcsontján. Kb. 15 centivel lett magasabb felnőtt korára. De ő törpe volt. Szerinted megéri? 120 cm helyett lett 135. Akkor a szülők döntöttek helyette, még választása sem volt.
Te meg elfogadnád apádtól a lakás árát.
Másodszorra már azt írod, hogy neki több lakása is van.... Jó nagy kamus vagy!
Majdnem megsajnáltalak!
alacsony?
Én 166 centi vagyok, hát ez van, és?
Megszoktam, és soha nem éreztem hátrányát sem munkahelyen (Svájcban dolgozok most épp), sem társkeresésben (mindig voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim).
35ffi
16.! A bátyám is kb. ilyen magas-alacsony, mint te. Mégsem volt belőle soha gondja. Nem mindenki születik két méteresnek. Amiről nem tehet az ember, arról nem tehet.
Sokmindent lehet változtatni az életben, de a magasságot nem. Nagypapánk kifejezetten magas ember volt, apám már kevésbé, tesóm meg ennyi és kész.
A férjem is csak 171 cm, na és akkor mi van? Semmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!