A világ még mindig egy borzalmas hely? Miért?
Az emberiség legalább 80 %-a még mindig nyomorog nagyon sokaknak alig van élelmük, vízük, nincs normális lakásuk sem úgy százmillióknak és még a háborúk is ott vannak.
Miért?
" Azért szar ez az egész világ, mert ti emberek szarok vagytok. És én? Én is egy kicsit. Talán én is egy kicsit."
Beatrice együttes
Hogy hogy miért? Ez sosem volt másképp és sosem lesz. Mindennek van jó és rossz oldala,ahogy a világnak is. Ettől a világ nem lesz jó hely,vagy rossz.Neked meg nekem,mondjuk nem lehet olyan rossz hely.
Duális világban élünk,ezért van kontraszt. Fekete-fehér,éjszaka-nappal,hideg-meleg,rossz-jó.
"A nagy könyvben meg van írva, hogy majd FENT jobb lesz minden"
pff...
De mègis szülnek gyereket akàrmilyem mèly szegènysègben
èlnek.
Mègis bevàllaljàk a gyereket ha mèg enni,inni sem tudnak adni neki.
Mègis csinàlnak gyereket,holott nagyon is tudjàk,hogy szegènysègben èlnek ès semmit sem fognak tudni adni a gyereknek.
Az emberi ösztönre hivatkozva nem a józan eszüket veszik elő,hogy
inkàbb nem vàllalna gyereket,mert nyomirban fog èlni.
Nem kell azt mondani,hogy ha mindenki így gondolkodna mint èn,akkor kihalna az emberisèg!
Nem halna ki.
Csak az erősek maradnànak èletben,ennyi.
Muszàlyból senkinek sem kell szaporodnia,gyereket vàllalni oda,ahol nincs víz ès ètel,ahol nyomor,kilàtàstalansàg,
betegsèg,ès hàború van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!