Miért van a kihívó nőkre igény? Ha valaki nem kihívó, akkor miért van elnyomva?
Nagyon gondolkozok azon, hogy átváltok egy olyan stílusra, amit sok nő képvisel. Mindenki jön azzal, hogy a férfiaknak komoly kapcsolatra nem kellene olyan nő, aki kihívó, mindenét kipakolja. Ez akkora kamu, hogy hihetetlen, mivel a férfiak az én környezetembe azokra a nőkre hajtanak, akik feltünősködnel, mutogatják magukat, és nem pár éjszakát töltenek el ezekkel a nőkkel, hanem tartják őket évekig.
Miért van ezekre a nőkre igény?
Materiális és felszínes társadalomban élünk, akár tetszik akár nem, a férfiak nagy részét igenis csak a dögös testű csajok érdeklik. Ahogy a nők nagy részét meg a pénzes, biztonságot nyújtó pasasok. Egyik nem sem rosszabb a másiknál, nem tudom hol olvastam, hogy "a nőnek külseje, a férfinak egzisztenciája van".
Nem kell mindenét kipakoló ribizlinek lenned ahhoz, hogy párkapcsolatot találj magadnak. Legyél igényes, ápolt. Életmódváltással, heti 1-2 edzéssel formáld a tested. Tanulj meg szépen sminkelni. Öltözz divatosan, sok divatblogger/vlogger tud inspirálni ebben.
Nem csak ezekre van.
Mert minden öltöhet kihívónak számít.
Azért szeretik ezeket jobban,mert töllük megkapják amit a legtöbben szeretnének.
De ez mindegy ,mert ők akármilyen kihívóak,ugy is azokat fogják pi..csáknak tartani,akik nem hagyják magukat.
Úgy képzeld el,mint gyereket a bolta
-Anyaa kérek cukrot!
-Nem kapsz.
-Te vagy a legrosszab anya!!!
B verzio
- Anya akarok cukrot!
- Hát persze hogy kapsz.
- Ez az, imádlak!
Enyi. Igy meg élőben is. Inkáb ilyenekkel álnak szóba,mert úgy megkapják amit szeretnének,a sok normállis nő meg ottmarad,vagy megcsalva,vagy sz*rba se veszik őket,ha valaki meg mégis beprobálkozik( a legbunkobb modon)
És visszaútasítják,akkor meg még nekik áll feljeb.
Szerintem ne eroltess magadra egy olyan stilust ami nem te vagy, ugyis kibukna hogy csak megjatszod magad :) legy apolt, noies, igazi elegans NŐ! Mert azokbol manapsag keves van nagyon!
Egyebkent mindenkitol van szebb es jobb :) sokan hajlamosak elhinni azt amit masok mutatnak, a tokeletes alom vilagot, ami belul meg kozbe rohad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!