Lehet hogy a barátnőm egy zseni?
Cooper a vezetékneve? Ha igen akkor az.
De egyébként is lehet hogy az, ehhez többet kellene tudni.. Pl van e olyan tudományág ami érdekli- foglalkoztatja stb..
Szerintem sok ilyen ember van, attól hogy könnyen tanul és nem szereti a tömeget meg nem feltétlen zseni.
Sok olyan embert ismerek, aki hasonló dolgokkal szórakoztatja el magát, mint maradékokkal osztani, és sok szétszórt ember is van.
Ettől függetlenül lehet hogy a barátnőd pont egy zseni, bár szerintem erre kevés esély van.
Engem zseninek tartanak a tanárok. A legjobb érettségit írtam idén az évfolyamon úgy hogy soha életemben egy percet se tanultam,órára is aludni jártam vagy origamizni,gyakran ki is javítottam a tanárt vagy dogákban olyan képleteket használtam amit csak egyetem végén ha tanulnánk. Elküldtek pszichológushoz a deviáns viselkedésem miatt,az csak annyit mondott hogy a sima tananyag nem tud lekötni,azért szórakozok mással vagy alszok. Illetve 172-es iq-t mért több teszt alapján,így szerinte olyan mintha egy ált. iskola 8-os gyerek beülne egy 4-es órára,ő is ugyan így viselkedne.
A vége az lett hogy amíg más a csonkagúla térfogatát számolta,nekem integrálnom és deriválnom kellett és egyéb alkalmazott matekos finomságok,hogy lekössön a tanár.
A poén,hogy kettes voltam mindenből,mivel az ötös dogák mellé kaptam mindig órai munka és házi feladat egyeseket. Vicces lesz így az egyetem jövőre,ott nem lesz házi meg órai munka,csak ZH,lehet elvégzem SCL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!