Szerintetek a magyarok tényleg pesszimisták és előítéletesek?
Baromira igaz. Irigység, kibeszélés, nekem rossz, mindenkinek legyen az, búvalb*szott fejek reggel a villamoson, agymosott zombik. Szerintem szánalmas az emberek mentalitása. Számomra felüdülés elmenni innen két hétre nyaralni, mert imádom, hogy pont lesz*rja mindenki mit csinál a másik.
Ha csak fele annyit foglalkozna a magyar ember magával, mint másokkal, már sokkal jobb élete lenne.
Igen, én is azt látom, hogy itt mindenki utál mindenkit, és mindenki fél mindenkitől. Meg beleköt, amibe csak tud. Ha itthon azt mondom, vállalkozni akarok, 10-ből 9-en megpróbálnak lebeszélni róla. Ha az USA-ban mondom ugyanezt, akkor meg fölcsillan a szemük, hogy dejó, és kapok egy rakás tanácsot.
Nem tudom, miért lehet, de azt is látom, hogy olyan szintű félelem és szorongás van az emberekben, hogy nem is csoda, hogy ennyire beszűkülnek. Biztos láttad már te is a magyar rémálom nevű kutatást, ha nem, akkor ez az: [link]
Itt meg arról van szó, hogy a magyarok mennyire félnek, és ez mennyire nem jó: [link]
Aztán persze az is lehet, hogy mindez csak üres fecsegés, és valójában csak simán rosszindulatúak vagyunk :)
Ugyan nem tudományos forrás, de: [link]
Megjegyezném, cinikusok nem mi vagyunk, max. ironikusak. Cinikusak a zsidók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!