Miért van az, hogy én mindig egy másodlagos elem voltam a családban?
Figyelt kérdés
Megtettem bármit, megkapáltam, szereltem, boltba mentem, sütöttem, főztem, takarítottam, mostam egy szóval mindent megcsináltam, de mikor arra került a sor, hogy kértem valamit lesz@rtak nagy ívben.2018. jún. 20. 10:48
2/4 A kérdező kommentje:
Gyerek? Többen vagyunk testvérek.
2018. jún. 20. 11:18
3/4 anonim válasza:
Na és? Nálam is ez a helyzet, mégsem nyávogok miatta. :D
Ez pszichológia, drágám. Olvasgass utána, hátha megérted. Nincs olyan, hogy mindenkit egyformán szeretnek a családban. Jó, nyilván különböző családi kapcsolatok vannak, de egyszerűen nincs jogod elvárni, hogy ugyanúgy szeressenek, mint a masikat, meg a harmadikat.
Esetleg annyi jogod van, hogy megtanulsz te is "nem"-et mondani.
4/4 anonim válasza:
"Voltam", tehát már nem vagy az, nyilván elköltöztél. Most kezdesz el rajta rágódni? Felejtsd el, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!