Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan népszerűek a...

Miért olyan népszerűek a hamis divattermékek? Főleg fiatalok körében.

Figyelt kérdés
Egyre népszerűbbek
2018. jún. 19. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert olcsóbbak, mint az eredeti.
2018. jún. 19. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Az eredeti árának töredékéért lehet hozzájutni. Minőségben sincs nagy különbség.
2018. jún. 19. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a legeslegfontosabb hogy KIFELÉ mit mutatsz! Ha az utca embere meg "mások" látják azt hiszik hogy eredeti, az emberünk meg feszít mintha tényleg az lenne.
2018. jún. 19. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:

A minőségbeli különbség eltérő. Van ami majdnem hogy hozza az eredeti színvonalát is.

De a divattermékeket a látszat miatt veszik az emberek leginkább. Látszatra meg a silányabb, de ránézésre ugyan olyan olcsó változat is ugyan azt a funkciót ellátja.

Nem hiszem hogy olyan nehéz lenne ezt kilogikázni.

De meg kell gondolni miből rendel ilyet az ember. Elektronikai termékek nagy részével én eddig csúnyán megjártam. De sima keigészítők és egyéb apróság cikkek terén (pl telefontok) nagyon minimális különbség vehető észre, ha egyáltalán van.

Ruhát meg úgyis látod személyesen. Nekem az a tapasztalatom hogy ruhát már nem éri meg a kínainál venni. A decathlonba vagy a new yorkerbe szinte olcsóbb egy-egy póló mint a kínaiba. Jobb az anyaga és színe is és a buta mintát se nyomják rá.

Mondjuk én sose jártam ultra márkás boltokba 10 ezrekért venni egy felsőt.

2018. jún. 19. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Olcsó, és hasonló minőségű.
2018. jún. 19. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A hamis szó irreleváns a kérdésben, mert mi az igazi? Már sok boltban voltam, ahol a cipő alján a talpba nem is volt bele préselve a logó, tehát tuti kamu Nike cipő volt...

Amúgy egy prés gépes Nike is lehet kamu.

Vásároltam USA-ból (én vettem le a polcról) egy Nike cipőt, és ég és föld a magyarországihoz képest. Persze ha origi boltban veszed, akkor is csak a brand biztos, de a beszerzése (melyik kínai gyárból) nem. Tehát hamis, vagy sem, a kérdés, hogy divatterméket mért vásárol valaki?

Mert azt hiszik, hogy kifele ha azt mutatják, kívánatosak, akkor azzá is válnak. És tényleg! :) A sok csak a divatos srácokra bukik, mert nekik pont ennyi a lényeg, hogy kifele "jó pasim legyen".

Kereslet kínálat.

2018. jún. 19. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy hamis Dior órám, volt rajta egy virágocska, ami nagyon tetszett. Csak hosszú ujjú felsővel hordom, hogy tudjam takarni.
2018. jún. 19. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!