Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Ti mit gondoltok...

Férfiak! Ti mit gondoltok azokról a férfiakról, akik fütyülnek, meg beszólogatnak a nőknek az utcán?

Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
Én nem szoktam ilyet csinálni, de ha más férfi ezt teszi, akkor nem gondolok róla különösebben semmit.
2018. jún. 18. 15:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Addig fütyülnek, meg beszólógatnak, míg be nem sülnek, vagy emberükre nem találnak.

Középiskola végén volt egy nagyon jó lány ismerősöm. Nagyon jól kijöttem vele, viszont az a tipikus harci macska volt.

A városban mentünk, amikor elmentünk egy ház előtt, amit épp újítottak. Beszólt neki az egyik munkás, hogy idézzem: "De kinyalnálak, cica". Erre ő: "Miért? B*szni már nem tudsz?" A férfi vérvörös lett a döbbenettől körülette meg röhögött mindenki :D

2018. jún. 18. 16:24
 13/19 anonim ***** válasza:
8%
Annak füttyögnek aki kiteszi az árut a közönségnek. Szóval ha tetszést nyilvánítanak, annak örülni kell .Majd eljön az a kor mikor már a menjenmárarrébb nyanya, lesz a legszebb bók amit kap ,akkor meg megy a sírás :D
2018. jún. 18. 18:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért pontoztátok le 10-est, nekem jólesett, amit írt. Nem írtam le, mert nem tartottam fontosnak, de nem voltam kihívó. Farmer, póló, vászoncipő. Smink nélkül.
2018. jún. 18. 19:09
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Szánalmas proli hulladékok.

Én férfiként rühellem az ilyeneket.

2018. jún. 18. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
Rohadt férgek, az ilyeneket mint férfi is kerülöm messziről...Társadalmi selejtek
2018. jún. 18. 22:32
 17/19 anonim válasza:
76%
Férfiként azt mondom,hogy aki így nyílvánul meg az lelki nyomorék!
2018. jún. 22. 12:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Nincs vége. Ma megyek haza, látom messziről ezek megint ott játszanak. Tovább mentem, nem fogok kerülő úton menni. Észrevett, megvárta míg odaérek majd kijött(!) a pályáról. Elém állt, próbáltam kikerülni, de nem engedte. "Erre laksz?" "Menj a francba", erre felnevetett, majd ránézett a haverjára és tőle kérdezte "Hallottad?" Ekkor félreállt és hagyta, hogy elmenjek.
2018. jún. 22. 18:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez amugy merre történt?
2018. jún. 22. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!