Mit szólnál, ha megtudnád: a párod folyton egy csomó finomságot rejteget?
Figyelt kérdés
Édes és sós nasikat. De sosem ad belőle, mindig egyedül falja fel mindet. Kivárja míg elmész otthonról, és akkor elkezd lakmározni.2018. jún. 15. 16:03
12/14 anonim válasza:
Hát, az én helyzetem kicsit hasonló.
Nálunk nem lehet itthon semmi nasi, mert rögtön felfalnam. Szó szerint a férjem adagolja nekem, majd utána elrejti vagy felteszi olyan helyre ahol nem érem el. De olyan is elő szokott fordulni, hogy kidobok pl pár szem csokit, hogy ne egyem meg, mert tudom h nem kéne, de nem tudom magam kontrollálni.
Egyébként nem vagyok kövér, de anorexias voltam 10 évvel ezelőtt, van bennem hajlam eféle hülyeségekre. :( sajnos
13/14 anonim válasza:
Szerintem ez gáz. Nem azért, mert gyerekes vagy ilyesmi, hanem azért, mert ez zugzabálás, ami komoly probléma. Miért nem eszik előttem? Szégyelli a kajafüggőségét?
14/14 anonim válasza:
Nem érdekelne. Ő pénze, ő nasija. Most ezért legyek felháborodva meg hisztizzek, mint egy hülyébb fajta óvodás kislány, hogy "nekem miért nem adoooooooott? brühühü".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!