Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te melyik MBTI típus vagy?

Te melyik MBTI típus vagy?

Figyelt kérdés
Mit tartasz a legjobb, és a legrosszabb belső tulajdonságodnak?
2018. jún. 12. 19:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hát az alapján, amilyennek jelenleg ismerem magam, azt mondanám, hogy INFP, aki ENTP-nek tűnik.:D Nem hittem, hogy ilyen sokan leszünk itt.

Elég jól érvelek/vitatkozom, képes vagyok objektív kritikát megfogalmazni, megvan a saját értékrendem, törekszem a jóra, és bár pontosan tudom, mennyire elcseszettek az emberek, alapvetően szeretem őket és jóindulatúan állok hozzájuk. Én bírom a saját cinizmusomat is. Ami rossz bennem, az a végletekig való halogatás, lustaság, motiválatlanság, érzelmi labilitás, durván ingadozó önértékelés. Szenvedélyes, temperamentumos ember vagyok, aki hajlamos paraszt módjára viselkedni azokkal, akik hosszútávon idegesítik.

(Undorító perverz féreg az itteni válaszai alapján minden, csak nem T, legalábbis nekem ez jött le.:D)

2018. júl. 9. 18:11
 22/31 anonim ***** válasza:

Kitöltöttem úgy egy év (vagy kettő?) után megint. INFP-A helyett INFP-T lettem, hát sokat nem változhattam. Viszont szinte mindenhol ilyen határszázalékon voltam, pedig igyekeztem nem a semleges felé húzni. Kivéve az intuitív-realista szintet. Azt hittem nagyon is realista vagyok, a teszt szerint csak 13%-ban. Hm... Ja meg volt két kérdés, ez szerintem tők értelmetlen:

"Az érzelmei nagyobb hatással vannak önre, mint ön az érzelmeire."

Ide a WTF gombot szerettem volna nyomni.

A másik:

"Mindig érdekelték a szokatlan és nem egyértelmű dolgok, mint például a könyvek, a művészet vagy a filmek."

Mitől szokatlan vagy nem egyértelmű az olvasás meg a mozizás? És ki az akit ne érdekelne valamilyen szinten a művészet?

2018. júl. 26. 12:03
 23/31 A kérdező kommentje:

"Mitől szokatlan vagy nem egyértelmű az olvasás meg a mozizás? És ki az akit ne érdekelne valamilyen szinten a művészet?"

Nem feltétlenül van igazad. Én egy elég jó gimnáziumba járok, de pl. amikor órán az volt a feladat, hogy írj egy fogalmazást a kedvenc könyvedről, a társaság fele csak nézett tanácstalanul, mert még életükben nem vettek a kezükbe könyvet a SzJG-n vagy Harry Potteren kívül, vagy még azt se.

2018. júl. 26. 12:09
 24/31 anonim ***** válasza:
Lehet. Közben az előző kérdést is sikerült felfognom. :D Vicc, hogy valószínűleg először nem okozott gondot. Elbutulásmérő teszteket kellene töltögetnem minimum évente. Azért ez még így is egy nagyon nehéz kérdés, hogy mi mire hat inkább. Az érzelmek rám, vagy én az érzelmeimre... hát a fene se tudhatja azt bentről megítélni.
2018. júl. 26. 12:18
 25/31 anonim ***** válasza:

INFJ

Jó tulajdonságok: Mindenkit meghallgatok. Együttérző vagyok és segítőkész. Hatalmas a képzelőerőm, fantáziám.

Rossz tulajdonságok: Türelmetlen, érzékeny és lusta vagyok. Túl sokat álmodozok, de nem teszek érte...

Nagyon rám illik ez a személyiségtípus, ami kijött. Meglepődtem elég rendesen.

2018. júl. 28. 00:31
 26/31 anonim válasza:
100%

Sziasztok

Én ENTP vagyok és nincs túl nagy kedvem egy hosszas szöveget írni a pozitív és negatív tulajdonságaimról, szóval csak hencegek egyet a többi ENTP előtt, hogy én voltam az első, aki ide választ írt, mert hát láthatólag olyan sokan vannak😝😝

18/L

2018. aug. 11. 13:58
 27/31 anonim válasza:

Bruh, egy másik ENTP pont megelőzött... 2 évvel :(

Na mindegy, hey all, yepp, én is Debater/idk hogy mi a másik neve vagyok, legrosszabb tulajdonságnak meg azt mondanám, hogy már szinte perverz késztetést érzek arra, hogy minden gondolatomat levezessem a környezetemnek :D

A legjobb meg dunno, vannak, akiket ez szórakoztat, talán ez mondható pozitívnak

2021. jún. 26. 23:08
 28/31 anonim válasza:

INTP-T általában ez jön ki (1x jött ki ezen kívül más ami régebben volt: INFP.)

Rossz tulajdonságaim? Sok van.Introvertált, általában nyugodt vagyok, de ha betelik a pohár rám sem lehet ismerni annyira másképp viselkedem.,Nem vagyok egy érzelgős típus, ezért nem nagyon tudom kimutatni az érzéseim.(Hajlamos vagyok a túlzott önbocskorozásra, de a túlzott pozitív önértékelésre is.) Nagyon szeretek tanulni, de nehezen állok neki, s emellett még maximalista vagyok ami elég furán hangzik az utóbbi kijelentés után., Egyedül nagyon könnyen el tudom végezni a feladataim, de ha egy embertársammal kell egy beszélgetést lefolytatnom szemtől-szemben leáll a gondolkodásom, butának érzem magam és félek a beszélgetéstől.(De ez csak akkor fordul elő ha nekem még idegen emberrel váltok szót.) Nehezen bízom meg másokban.

Jó tulajdonságaim: Nehéz írnom bármit is: Nehezen szerzek barátokat, de ha sikerül és pozitívnak érzem a kapcsolatot nagyon kötődöm hozzájuk., szeretek sokat agyalni külömböző dolgokon, szeretek tanulni, megfigyelem az emberek viselkedését különböző szituációkban. Nagyjából ennyi.

2023. jan. 7. 00:54
 29/31 anonim válasza:
28-as vagyok: az INFP-T 1x, az INTP-T pedig 5x jött ki az évek során.
2023. jan. 7. 01:00
 30/31 anonim válasza:

ISTP-T

Jó tulajdonságom az, hogy veszélyes helyzetekben nyugodt tudok maradni és amennyire csak lehet tisztán tudok gondolkodni, elővigyázatos vagyok mindenkivel és elég nehezen lehet elnyerni teljesen a bizalmam, jó/fárasztó a humorom (szerintem), őszinte vagyok, és inkább logikai beállítottságú mint elvi, de én úgy érzem néha hogy mind a kettő 50-50%, az empátiám az adott személyel való kapcsolattól függ.

Rossz tulajdonságom az hogy az emberek nagyon gyorsan feltudnak cseszni, stresszes helyzeteket általában rosszúl kezelem, nem tudom kezelni és eltűrni azt ha parancsolgatnak nekem vagy megmondják hogy mit hogyan csináljak, ha fenyegetnek, zsarolnak, lenéznek, vagy ha nekem van igazam valamiben és a másik fél ugyanúgy osztja az észt gondolkodás nélkűl, ha másokhoz vagyok kötve és ahoz amit ők kitaláltak vagy ha tőlük függök, ha megpróbálnak valamit rámerőltetni, ha vissza élnek azzal hogy felettem van egy kissebb hatalmuk (pl szülők, tanárok, főnökök), ha nem kérik a belegyezésemet olyanba ami engem is érint. Nehezen tudok barátokat szerezni, másokhoz is nehezen viszonyulok általában, gyakran túlságosan is őszinte vagyok. Ha mégis ezeket tapasztalom akkor vagy visszaszólok (és általában ebből van baj) vagy elnyomom magamban és egy idő utána depersszióban vagy szorongásban jön elő (és azzis baj mert akkor ingerlékenyebb vagyok a szokottnál is, és vagy tovább nyomom el magamba vagy visszaszólok)

Elég nehéz esett vagyok, sőt igazábol rossz eset vagyok, bár ezek általában hangulattol is függnek.

Kiváncsi vagyok hogy csak nekem ennyire rossz a természetem vagy mások is vannak így :P

2023. jan. 27. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!