Jó személyiség tesztet tudtok, amiből kiderűl hány% ban vagy introvertrál, vagy extro?
Mielőtt valaki ebbe is belekötne,igen lemaradt a t betű.
Introvertrált.
Én annak érzem magam, de van bennem kis extro is...
Ne azzal törődj,légysz….
A kérdésre válasz esetleg???
4: 16personos jobb, mert ott tudsz súlyozottan válaszolni. (Remélem számít a tesztben és nem csak egy fancy feature) :)
Én már jó pár éve ismerem az oldalt és alkalomadtán ki szoktam tölteni pár havonta. Nálam az NFP az totál állandó szinte %-ra is, de az intro az utóbbi években egyre jobban csökkent az extro felé. Már csak pár százalék választ el az ENFP-től. x) (Jajj, anno 80% felett voltam)
Köszönhető a tudatos lépjünk ki a komfort-zónánkból önfejlesztő törekvéseimnek. :)
#6 Igen, szerintem is jobb, de van még néhány hasonló teszt is, érdemes több helyen megcsinálni.
Érdekes amit írsz. Miért akarsz I-ből E lenni? Szerintem, ha a komfortzónánkból gyakorta lépünk is ki, az alapvető személyiségünk nem változik, maximum bizonyos helyzetekben másképp reagálunk. (#4)
Ha tudsz angolul, ezt ajánlom:
Kommunikációs szakember alkalmazta ezt nekünk a cégnél egy tréningen, és úgy láttam, a jelentős többségünk egyetértett az eredménnyel. Én legalábbis az enyémmel igen, sztem reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!