Ma nagyobb a nők igényei mint mondjuk 10-15 évvel ezelőtt?
Igen is, meg nem is.
Régebben jobban ki volt szolgáltatva egymásnak a férfi és a nő is.
Sok rossz kapcsolatban maradtak benne.
Ma már könnyebb egyedül is boldogulni.
Viszont kalandot találni szerintem most könnyebb.
Igen, mindenkitől ezt hallom.
A többség a pénzre megy.
De a gazdag pasiknak meg normális lányt nem könnyű találni. Pénzért a többség az anyját eladná.
#6: Elég abszurd, hogy az egészet leredukálod annyira, hogy ezek a srácok nem jól kommunikálnak. Az elméleted szerint a tajparaszt srácoknak nem lenne barátnőjük, mégis van, ha ehhez jó külső párosul.
Nálad a férfias kiállás mit takar? Hogy szólítasz meg egy nőt?
#7: Nem, a feltevésem szerint a bunkó férfiak is könnyen tudnak felszedni bizonyos nőket, mivel a domináns, agresszív karakterjegyek evolúciós okok miatt imponálnak a nőknek.
Azt takarja magában, hogy határozottan, céltudatosan közelítek meg egy nőt, nem pedig félénken. Én irányítom a beszélgetést, és adom tudtára egyértelműen, hogy vonzónak találom, és a személyiségétől függően megérzem, hogy milyen jellegű bókokat értékelne.
#8: Az, hogy egyesek szerint a nők igényei magasabbak, mégis mi a szidás?
Elmondanád, hogy szerinted miben tudunk kevesebbet nyújtani? (Személy szerint mondjuk van barátnőm és nem voltam még fél évnél tovább egyedülálló 15 éves korom óta.)
#9: Ha egy rosszul kinéző srác csinálja ezt, rendszeresen megkapja, hogy mit képzel magáról és nagyképű. Ha jól kinéző srác csinálja, akkor ritkán van ilyen. Szóval ez alapján megint ott vagyunk, hogy az igények külső terén vannak magasabban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!