Mi ez a “mentalitás”, “összefogás”? Miről is beszélünk?
Annyira elszomorítónak tartom, h a magyar emberek ennyire széthúznak, ahelyett, h segítenék egymást...Mindenki üti a mellét, h “magyar vagyok”, de a viselkedése abszolút nem ezt tükrözi.
Történt az, h kint voltunk egy fesztiválon. Az egyik srác akivel ott haveri szinten jóban lettünk, gúnyolódni kezdett velem, amiért pár hibát ejtettem egy angol mondatban, miközben egy turistának segítettem. Végül mondta, h ő csak viccelt és ez simán korrigálható, de mégis szégyelltem magam, teljesen éreztem, h elönt a melegség... Másról is beszèltünk, de nekem csak ez pörgött fejemben miközben dumáltunk, h h kinevetett, amiért valamit hibásan mondtam, vagy nem tökéletesen. Nyilván tudom, h nem kellene ezt mellre szívnom, csak na.. Valamiért folytob magamból indulok ki, h míg én segítettem volna, elmagyarázram volna, h miért úgy van, mások nevetség tárgyát csinálnak a másikból. Nagyon elszomorító...
Körül vagyok vève èn is ilyen emberekkel mint te.
Hogy mi motivàlja őket erre a bunkó viselkedèsre azt nem tudom,de azt tudom,hogy ezek az emberek nem làtjàk önmagukban a hibàt csakis màsban,bennem.
Làsd,itt a GYK-n is vannak magyarkodó,kötekedő,okoskodó,
bölcsebb emberek,legalàbbis hiszik magukról,hogy azok,de az ilyenek ellen nem lehet mit tenni,csakis egyet.
Sz.rni ràjuk!
Azt hisznek magukrók amit akarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!