Nektek mi a kedvenc szavatok/kifejezésetek?
Amit gyakran használtok/ritkán mondjátok, de nagyon szeretitek.
Nekem ilyenek az édes, így(valamiért szinte minden mondatba beleteszem), és a na jó(ezt nevetés közben/ha valami marhaság történik mondom)
Jó napot kívánok.
Van pár szó, amit szívesen kimondok, de mégis amit régen nagyon szívesen kimondtam az a Opel Astra, Ford Focus és a Skoda Octavia voltak.
Olyan boldogan, meg önfeledten mondtam ki őket, hogy az nem igaz.
Ritkán mondom de mindig röhögök ha valahogy szóba jön: Bumburnyák
Kiskoromban sokat mondták nekem az idősebbek ha rosszalkodtam, de mindig nevettem rajta. Van ami sosem változik :D
Több van, ami idővel változik, néhány új szóval felülírom a régiket:
Tát szauval=tehát szóval; PusztaMetró; "Las Vegas megjelenik Vlagyikavkazban"; basszus; Isten Haragja;
Eszembe jutott még egy:
Van egy szakiskola, ahogy megyünk be a városba, és akik oda járnak, azokat én humbákfejűeknek hívom, és mindig mondom, hogy itt jönnek a humbik, ez bagós humbi, helyes humbi, kedves humbi...stb😂😂
Gyakran mondom, hogy "Komoly mint egy vérhányás". Meg azt, hogy "Honnan a viharból tudjam", illetve azt is, hogy "Miért nincs az életben kontroll zé?"
Szeretem még használni a "riherongy", "cafat", "srévizavé" szavakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!