Szerintetek ez most jó vagy rossz?
Figyelt kérdés
Van egy tanárunk, aki úgymond rám van állva. Ha felelek akkor nekem kedvezőbb jegyet ad, de egyik nap nem tanultam az ő tantárgyából, mivel nagyon sok tanulni valóm volt és rossz jegyet kaptam, akkor egy időben fura volt velem és mintha haragudott volna ram., tegnap pedig feleltem ismét de mostmár egy nagyon jó jegyet "kaptam".2018. márc. 20. 01:48
2/2 anonim válasza:
Egyértelműen rossz, gyenge jellem az ilyen tanár. Durván mehet a kivételezés, ha már a kivételezettnek is szemet szúr. Majd lesz pofáraesés amikor továbbtanulsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!