Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez miért lett volna hatalmas...

Ez miért lett volna hatalmas hiba a részemről?

Figyelt kérdés

Megismertem évekkel ezelőtt egy csajt, aki évekig érdekelt, de soha nem volt alkalmunk közelebbi kapcsolatba kerülni. Majd több, mint 4 évig semmit nem hallottam róla, tudtam, hogy hiába várok rá, lehet, hogy soha nem lesz semmi, összejöttem egy csajjal, akivel nem szerettük ugyan soha egymást, de mindkettőnknek volt kivel eljárni kirándulni stb. Azt mondtuk, hogy nem szeretjük egymást, de együtt leszünk, ennek facebookon is nyoma volt, nem is kevés. Majd egyszercsak egyre többet láttam ezt a csajt, míg oda nem mentem hozzá, elmeséltem neki ezt és hozzátettem, hogy érte bármikor otthagynám, erre szemberöhögött és azt mondta, hogy szánalmas vagyok, hogy egyáltalán szóba álltam egy ilyen lánnyal, aki csak a like-oknak meg a nagyzolásnak él, és hiába érdeklem őt, nem kellek neki.

Most mit várt, hogy rá várok, s várom míg szép lassan eljár felettem az idő?

2018. jún. 5. 13:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

“hozzátettem, hogy érte bármikor otthagynám,”

Fú, ez nagyon beteg. Még jó, hogy nem azt mondtad neki, hogy szex közben sem a csajodra koncentrálsz, hanem őrá gondolsz. És ti az ilyen primitív, a másik nőre végtelenül megalázó dolgot komolyan bóknak szánjátok?

2018. jún. 5. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!